2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاصله رو رعایت کن هیچوقت ادما رو ۱۰۰ درصد خوب ندون همیشه یک درصد احتمال بده باگ داره واقعا هم همینطوره یک درصد که چه عرض کنم اگر هر آدمی ۳۰ درصد ویژگی مثبت داشته باشه ۷۰ درصد منفی هست 

آدما رو از رو چشماشون و حس معذب بودن یا نبودنشون موقعه موفقیتت بشناس

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
پس چطور اعتماد کنیم بهشون

نباید اعتماد کنی. ببین منفی حرف نمی زنم. به هر کسی اعتماد کنی پشیمان میشی این حرف من نیست. تقریبا حرف تمام بزرگان و فیلسوف و دانشمندان و ادیان و شهرهاست. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

اره ولی اکثرشون زود شناسایی میشنبعضیا هم ک...ولی بهتره زیاد اعتماد نکنی

خ اینجوری نباید کلا اعتماد کنی 

دوست بشی صمیمی 

به این میرسیم فقط برای تفریح با دوستامون معاشرت کنیم دیگه وارد ابعاد دیگه زندگی مون نکنیم 

خ اینجوری نباید کلا اعتماد کنی دوست بشی صمیمی به این میرسیم فقط برای تفریح با دوستامون معاشرت کنیم د ...

مواردی رو باهاشون درمیان بزار ک اگه فاش بشن هم فرق چندانی نکنه برات

اعتماد کردن الان به نزدیک ترین ادما هم ریسکه

نباید اعتماد کنی. ببین منفی حرف نمی زنم. به هر کسی اعتماد کنی پشیمان میشی این حرف من نیست. تقریبا حر ...

به هیچ کس اعتماد نکنیم بهتره بنظرم اینجوری 

چون همه ی اشتباهاتی دارن ما از آدما خبر نداریم چی تو سرشون میگذره