2777
2789
عنوان

امشب میخوام حسابی دعوا کنم ...

3616 بازدید | 75 پست

خانما کمکم کنین . قبلا هم گفتم من و همسرم عقدیم فعلا از هم خیلی دوریم بعد از ۸ سال دوستی ساده پارسال عقد بستیم .همسرم ازم کوچکتره و توی دعوا خیلی لجباز و عصبی میشه . منم ازدواج دوممه از ازدواج اولم یه پسر دارم خانوادشم منو قبول ندارن و عذابم میدن تا خسته شم و طلاق بگیرم . هفته پیش تولدش بود نتونست بیاد میخواست این هفته بیاد که بازم کار اداری برای خاله اش پیش اومده .میپرسم کی میای یه جوریم ریلکس و بی تفاوت میگه معلوم نیست حالا ببینه چی میشه ! دفعه قبلم که بعد از یک ماه اومد دو شب که موند داییش بهش زنگ زد و بخاطر کار داییش یه شب زودتر از قرارمون رفت . چند تا دوست ناباب داره منم میترسم تحت تاثیر دوستاش باز شروع کنه به سیگار کشیدن . اخلاقی خیلی راحته اینستا و تلگ رام که داره خیلی راحت جواب خانما رو میده حالا چه مشتری باشن چه همینجوری پیام بدن . دو روزه دیدم با دختر و پسرایی که قبلا باهم دوست بودیم و منم میشناختمشون اینستا گروه زدن و میگن و میخندن ولی نه منو برده تو گروه نه بهم گفته . البته میدونه که رمز اینستاگرامشو دارم خیلی ازش دلخورم میخوام بهش بگم ولی دعوامون میشه چکار کنم؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شوهر بی بند و بار و بیخیالی حیف عمرت نبود ۸سال گذاشتی!!!

خیلی دوست خوبی بود همه جوره از لحاظ روحی حمایت میکرد الانم باشه خوبه ولی دوره عصبیم میکنه برای همه میدوه به درد همه میخواد بخوره دیگه نمیگه من تنها امیدم خودشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
حتی ۱ سال و۶ ماه اختلاف سنی هم خوب نیست بنظرتون؟

من نظر خودمو گفتم. حالا ممکنه یه سال مشکل چندانی پیش نیاره. ولی در اطرافیانم هر زنی که شوهرش کوچکتر بود خیلی مشکلات داشت. باید تحملت زیاد باشه. مسئولیت زندگی میوفته رو دوشت. 

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
ناراحت نشی. این نظر منه که ازدواج با مرد کوچکتر اشتباهه.

سنی کوچکتره وگرنه عاقلتره ولی قبول دارم که اشتباهه زن خیلی زود شکسته میشه اختلاف سنی توی قیافه و ظاهر مشخص میشه اعتماد به نفس ادمو میگیره اطرافیانم ...

من نظر خودمو گفتم. حالا ممکنه یه سال مشکل چندانی پیش نیاره. ولی در اطرافیانم هر زنی که شوهرش کوچکتر ...

تفاوت سنی ما که خیلی زیاده یه گروه ساده بود کار به اینجا کشید عقلم انگار قفل شد و قبول کردم الان پشیمونم خانواده مرد هم خیلی مهمه همش سرکوفت میزنن

سنی کوچکتره وگرنه عاقلتره ولی قبول دارم که اشتباهه زن خیلی زود شکسته میشه اختلاف سنی توی قیافه و ظاه ...

مخصوصا اینکه شما یه بار هم ازدواج کردی از نظر تجربه زندگی پخته تر هستی. باید خیلی تحملت بالا باشه. الان هم که از هم دورید. حرفی هم بزنی حس میکنه میخوای کنترلش کنی.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.