2777
2789
عنوان

امشب میخوام حسابی دعوا کنم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 3616 بازدید | 75 پست
منم معتقدم زن بایدازمردسنش کمترباشه زیاددیدم زنایی که سنشون ازشوهرشون بیشتره وزندگیشون همیشه مشکل دا ...

خیلیا سر بلوغ عقلی نداشتن همسرشون مشکل دارن من سر خانواده اش که خب اوناهم حق دارن و اینکه خیلی به همه بها میده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی طلاق گرفتی کی ۸سال دوست بودی خودت چند سالته؟!😞🤔

دست رو دلم نذار که خونه خودم الان ۳۱ سالمه پسرم ۱۲ سالشه ازدواج اولم یک سالم نشد فوت شد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
شما همونی هستی که همسرت ده سال ازت کوچکتره؟  دیشب که گفتی صیغه بودی

نه عزیزم

دست رو دلم نذار که خونه خودم الان ۳۱ سالمه پسرم ۱۲ سالشه ازدواج اولم یک سالم نشد فوت شد

پسرت و همسرت مشکلی ندارن با هم؟

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.
خوبه انتخاب دومت بود بازم بي تجربه جلو رفتي ك

احساسی عمل کردم فکر کردم حالا که میشناسمش همه چی اوکیه اصلا خانواده رو در نظر نگرفتم الانم پیشمه مشکل ندارم امان از دوری

عزیزم امیدوارم که مشکلت حل بشه من وشوهرم سه سال اختلاف سنیمونه ازم بزرگتره ولی مامانم میگه کاش بیشتر بودی ولی فامیلای نسبتا نزدیک زیاد داریم با اختلاف سنی 8سال زن از مرد بزرگتره.که دارن عاشقانه باهم زندگی میکنن و انقد احترام همو دارن ادم کیف میکنه.انشاالله خوشبخت باشید ولی حتما ازشون بخواه ی دلیل منطقی بیارن و شمارو قانع کنن.شماهم ناراحت نشی..

تفاوت سنی ما که خیلی زیاده یه گروه ساده بود کار به اینجا کشید عقلم انگار قفل شد و قبول کردم الان پشی ...

حوصله داری یک عمر بادعوا وناخوشی زندگی کنی امیدوارم درانتخابت دقت کرده باشی تا پیشمون نشی

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
سر این چیزای کوچیک دعوا راه ننداز کم عقلی هست حالا اینستا گروه بگی یک چیزی  ولی دور اوندن زود ...

راستش حسودیم میشه من خودم دلم تنگشه وقت نداره بیاد اونوقت اینهمه بهش پیام میدن و زنگ بهش میزنن

مخصوصا اینکه شما یه بار هم ازدواج کردی از نظر تجربه زندگی پخته تر هستی. باید خیلی تحملت بالا باشه. ا ...

دقیقا برعکسه اصلا پخته نیستم خودش بهتر از من میفهمه قبلا توی دوستی تا زمانی دوستی عادی بود کامل کنترلش میکردم ولی بعد از ابراز علاقه اش فهمیدم خوشش نمیاد کاری ندارم و کامل تحت سلطه اش هستم همه هم فهمیدن فقط خسته شدم بخدا خیلی سختمه اهمیت نمیده که تولدشه اهمیت نمیده به مناسبت ها و ...

قبلا گفتی 4 ساله با هم هستید

نه عزیزم الان سال نهمه

شما چند سالتونه؟همسرتون چی؟پسرتون با شما زندگی میکنه؟

اره پسرم پیش خودمه اوایل دوستیمون پسرم کوچک بود خیلی راهکار بهم میداد الانم باهم خیلی خوبن باشه همش بازی میکنن و بیرون میرن