2777
2789
عنوان

بدون درد ترین راه خودکشی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 128 پست
به خدا ب معجزهمن همیشه ب شوهرم میگم نباید بچمون جوری بزرگ کنیم ک از خدا ناامید باشهخودش دلگرمی هست ح ...

معجزه ای در کار نیست

اینجوری بود که بیماری لاعلاج و صعب العلاج نبود 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معجزه ای در کار نیستاینجوری بود که بیماری لاعلاج و صعب العلاج نبود

اگر همه اینطور فکر میکردن اینهمه واکسن و دارو کشف نمیشد

خیلی از بیماری ها ی زمانی لاعلاج مرگبار بودن

همین کرونا دوساله پیش چقدر آدم ازبین برد

قبلترازون وبا وجزام و ابله وسرخک و ووو

اگر همه اینطور فکر میکردن اینهمه واکسن و دارو کشف نمیشدخیلی از بیماری ها ی زمانی لاعلاج مرگبار بودنه ...

اینا معجزه خدا نیست

حاصل تلاش روز افزون و بی وقفه روزها، ماهها، سالها دانشمندان و محققین و پزشکانه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

دو روز شما مثلا ۵۰سال رو دو روز میبینیددر هر حال کلش جهنمه

شما چی؟

بنظرت ۵۰ سال خیلی بیشتر از زمان نامحدودیه که قراره اون دنیا بگذرونی؟

اگر اعتقاد نداری میتونی بری هر کاری دوست داری بکنی

ولی ملت و تشویق به خودکشی نکن

🌸🌸

شما چی؟بنظرت ۵۰ سال خیلی بیشتر از زمان نامحدودیه که قراره اون دنیا بگذرونی؟اگر اعتقاد نداری میتونی ب ...

من تشویق نکردم خودمو گفتم

عذابه عذابه احتمالا نکشیدین انقدر راحت میگید

من کاری به استارتر نداشتم

شما چی؟بنظرت ۵۰ سال خیلی بیشتر از زمان نامحدودیه که قراره اون دنیا بگذرونی؟اگر اعتقاد نداری میتونی ب ...

کسی که برای چیزای پوچ، بی ارزش، کنکور و درس و دوست پسر بخواد خودکشی کنه عاقل نیست

دردهایی هست که عده ای نمیدونن چون حس و تجربش نکردن

من تشویق نکردم خودمو گفتمعذابه عذابه احتمالا نکشیدین انقدر راحت میگیدمن کاری به استارتر نداشتم

اینجا تاپیک استارتره و منم دارم به ایشون میگم نکن

وقتی حرف منو نقض میکنی یعنی داری غیر مستقیم ایشونو تشویق میکنی که کارش درسته

تا بحال آدم بی غم و غصه و مشکل دیدی که میگی نکشیدی؟

خدا تو قرآن میگه انسان و تو سختی و عذاب آفریدیم

هیچ زندگی گل و بلبل نیست

راه چاره ی کار هم خودکشی نیستی

خودکشی بدترین انتخابه و عاقبتت رو سیاه میکنه

بعد از هر سختی آسونی هست

🌸🌸

اینجا تاپیک استارتره و منم دارم به ایشون میگم نکنوقتی حرف منو نقض میکنی یعنی داری غیر مستقیم ایشونو ...

بعضی از مشکلات و سختیها آخر نداره و آسونی هم در کار نیست متاسفانه باید انقدر عذاب کشید تا یک روز بمیریم

کسی هم که بخواد خودکشی کنه تاپیک نمیزنه

اینا یه سری نوجوان هستن سر مسایل کوچیک احساساتسون فوران میکنه میان اینجا تاپیک میزنن

اینجا تاپیک استارتره و منم دارم به ایشون میگم نکنوقتی حرف منو نقض میکنی یعنی داری غیر مستقیم ایشونو ...

غصه داریم تا غصه، مشکلات داریم تا مشکلات

هر ادمی غم و غصه و مشکلاتش به یک اندازه نیست

یه سربا بیش از اندازه ست تا مرز جنون و دیوانگی و سکته

کسی که برای چیزای پوچ، بی ارزش، کنکور و درس و دوست پسر بخواد خودکشی کنه عاقل نیستدردهایی هست که عده ...

کسی درمورد مشکل حرف نزد

ظرفیت آدما با هم فرق میکنه

یکی داغ بچه میبینه،یکی گوشیش رو میدزدن

بزرگ و کوچیکش مشکله

ولی اون کجا و این کجا

جفتشون میگن دیگه بدتر از این نیست و همین میشه که بدترشو میبینن

تو امتحان میشی که راه حل پیدا کنی نه اینکه تسلیم بشی

ناامیدی،ناسپاسی و کفر میرسوندت به سیاهی و تباهی هم توی این دنیا هم اون دنیا

صبور باش و به خدا اعتماد کن

مطمئن باش بدتر از این هم وجود داره و داشته ولی نشده چون نذاشته که بشه

و اگر تو اعتماد کنی به خالقت و ناامید نشی اشک شوقتم میبینی

تا زمانی که نفهمی چجوری از پس مشکل بربیای هی برات اتفاق میوفته و سخت تر و سخت تر میشه

🌸🌸

بعضی از مشکلات و سختیها آخر نداره و آسونی هم در کار نیست متاسفانه باید انقدر عذاب کشید تا یک روز بمی ...

یکی از آشناهای ما پارسال با قرص برنج خودکشی کرد

یه پسر دهه هشتادی بدون هیچ مشکل حادی

یعنی نه بحث عشق و عاشقی درمیون بود نه مشکل مالی

تولدش ۲۰۶ کادو گرفته بود

آدما به همین راحتی از دست میرن

همه چی آخر داره،چقدر سختش کردی،دیدت و عوض کن ببین زندگیت چجوری تغییر میکنه

عذاب رو همه میکشن ولی روح و فکر و خودشون رو مدیریت میکنن،کنترل میکنن

برای همین عذاب یکی با اون یکی فرق داره

یکی داره روز به روز بیشتر فرو میره اون یکی خونه و ماشین جدید میخره

مطمئین باش دومی هم بی عذاب نیست

🌸🌸

یکی از آشناهای ما پارسال با قرص برنج خودکشی کردیه پسر دهه هشتادی بدون هیچ مشکل حادییعنی نه بحث عشق و ...

گفتم عذاب با عذاب فرق داره، سختی با سختی، مشکل با مشکل

منی که از لحظه دنیا اومدن بچم تا الان که ۸سالشه

۸ساله پام همش انواع مطبهای متخصص و فوق تخصص، بیمارستان و کلنیک، عمل بوده  و یه شب و یه روز با آرامش نبودم.

آرزوم شده یک روز یا یک شب آرامش

این درده، این عذابه

که علاوه به این مشکلات درکنارش بچت اوتیستیک و بیش فعال هم باشه درده بچت با بچه های دیگه فرق داشته باشه

درده همیشه دنبال انواع متخصص از سر تا نوک پاهاش باشی متوجه نمیشی من چی میگم چون تجربه نداشتی

سختش نمیکنم زجر کشیدم ، درد کشیدم، سختی کشیدم 

چه روزها و شبهایی که گذروندم حتی تصورش هم نمیکنی

وقتی ۸سال احساس کنی خنجر درست وسط قلبته 

حتی یه وقتایی یکی این خنجر رو تکون میده

درمیاره دوباره فرو میکنه تو قلبت

۸سال انگار معلق رو هوایی داری سقوط میکنی از یه ارتفاع بلند و بی نهایت و بی انتها که انتهاش مشخص نیست آخر نداره دستت به هیچ جا بند نیست انقدر ذره ذره زجر بکشی روزهارو بگذرونی ببینی کِی این ارتفاع تموم میشه و محکم میخوری زمین

کسی درمورد مشکل حرف نزدظرفیت آدما با هم فرق میکنهیکی داغ بچه میبینه،یکی گوشیش رو میدزدنبزرگ و کوچیکش ...

اعتماد ...؟ چه شبها و روزهایی که زجه زدم به درگاهش خون گریه کردم انقدر سر سجاده زار زدم، انقدر سجده کردم به درگاهش، تاصبح باهاش راز و نیاز کردم که از حال رفتم

ولی خدا به اعتمادم جواب نداد

کسی درمورد مشکل حرف نزدظرفیت آدما با هم فرق میکنهیکی داغ بچه میبینه،یکی گوشیش رو میدزدنبزرگ و کوچیکش ...

نزاشته که بشه؟

دیگه بدتر از اینم هست مگه تو دنیا داره اتفاق میفته

جلوی پدر و مادر سر بچشون رو میبرن

جلوی بچه سر پدر و مادر

پدر سر بچش رو میبره، تیکه تیکه اش میکنه

اولاد پدر و مادرش رو میکشه

اینهمه تجاوز، قتل، شکنجه، تجاوز پدر به دخترش، برادر به خوهرش این همه چیه پس؟

خدا گذاشته که بشه، چرا خدا گذاشته که بشه؟