2777
2789
عنوان

بدون درد ترین راه خودکشی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 128 پست

چرا فکر میکنی خانوادت نمیفهمنت همه ما اینو تجربه کردیم دعوا داشتیم دم به دیقه فاز فیلسوف ور میداشتیم فک میکردیم والدینمون امل ن بشین سر جات اگه پیروز ازین وضع خلاص شی برد کردی بمیری بعد چن وقت همه یادشون میره تویی وجود داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودکشی نکن گلم تا ابد اون دنیا عذابت میدن

فک نکن خودکشی خیلی عرضه میخواد

خودکشی کار آدمای بی عرضه ست

کسایی که عرضه نداشتن با مشکلات و سختی ها بجنگن و کنار کشیدن

به خانوادت فک کن که بعد تو کمر راست نمیکنن

من از ۱۶ سالگی تو فکرشم الانم که ۲۰ سالمه هنوزم بهش فکر میکنم دلیل نمیشه تو چون جای اون نیستی مشکلات ...

اره دقیقا مشکلات منم از۱۶ سالگی شروع شده الانم ۲۰ ام واقعا ب آخر خط رسیدم

بی درد و تضمینی نداریم من رگمو زدم سرتا سر بخیه خورد ولی نمردم فقط یه یادگاری از روزایی که برام سخت گذشت میخوام روشو تتو بزنم نمی‌دونم تو چه شرایطی هستی ولی بدون شرایطت عوض میشه یهو ورق برمیگرده پس صبر کن و برای روزهای بهتر تلاش کن 

دارم نابود میشم حالم خیلی بده کلاس دهمم انسانی از استرس درس قلبم درد میکنه نفس نمیتونم بکشم شب تا صب ...

خودت رو فدای درس نکن 

خودت نباشی درس به درد نمیخوره 

در آینده به این روبات میخندی و می‌فهمی استرس لازم نبوده 

برای خشنودی قلب امام زمان جانمون صلوات بفرستید🥰

نمیدونم چقدر به زندگی بعد از مرگ اعتقاد داری ولی با خودکشی فقط جسم نابود میشه و تمام دردهایی که اینجا میکشی اون دنیا هم همراهته با این تفاوت که اینجا راه برای نجات هست مثلا بری پیش تراپیست و اگر مشکلت عمیقه درمانت طول میکشه ولی قطعا حالت خوب میشه ولی بعد از خودکشی هیچ کاری ازت برنمیاد و این درد همیشگیه 

دارم نابود میشم حالم خیلی بده کلاس دهمم انسانی از استرس درس قلبم درد میکنه نفس نمیتونم بکشم شب تا صب ...

اگه فکر باباتی به این فکر کن  که دوست داری بابات تا آخر عمرش تو آتیش داغ از دست دادن تو بسوزه ؟ دوست داری هر نفسی که میکشه  آه غم نبودن تو باشه؟ پس کاری که میخوای بکن معلومه بابات رو دوس نداری درس آخرین راه برای خوشبختی نیست 

خیلیا هستن سوادی ندارن اما آرامش و خوشبختی رو حس کردن اما او دکتر و مهندس و .... شاید هیچ وقت تو عمرشون  اون آرامشه رو حس نکردن درس خوندنی که این همه تو رو به آشوب کشونده هیچ فایده ای نه برای خودت نه خونوادت نداره 

من به عنوان یه مادر داغ دیده ازت خواهش میکنم حرف دلت رو بزن به خانوادت بگو از عالم و آدم کمک بخواه اما به مرگ فکر نکن عزیز دلم قربونت دل شکستت برم فدای اون چشات بشم عزیزم جونم تو رو خدا هیچ وقت نخواه مرگت به دست خودت باشه 😭😭😭😭

الا بذکر الله تطمئن القلوب