2777
2789
عنوان

میخوام با مشت بزنم تو صورت خواهرم

366 بازدید | 17 پست

خسته شدم از دستش

من کلا ادم قشنگی نیستم

بخش قشنگ چهره ام بینی امه که به همین دلیل خیلی روش حساسم

و چون میدونه روش حساسم هر طوری بتونه میزنه بهش

با مشت با سر با هر چی

دوست دارم تلافی کنم ولی کب خانواده طرف اونن

زشت بودم زشت ترم کرده 

منم بینیم خیلی خوشگله مثل تووو

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن بزار خانواده طرف اون باشند

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

ما هم خیلی کارا دلمون می خواهد بکنیم ولی خدا عقل بهمون داده قرار نیست بخاطر اینکه یه نفر کار اشتباه می کنه ما هم شان خودمونو بیاریم پایین 

به خانواده فشار بیار دفعه دیگه که بهم دست بزنه پول باید بهم بدین عمل کنم 

حداقل از ترس پول عمل ازت دفاع کنن

منم از صبح ما از خواب بلند میشم واسه دماغم حادثه پیش میاد از این به بعد می‌خوام هرصبح واسه دماغم صدقه بزارم کنار

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

عزیزم بینی ات که از جنس خمیر نیس با زدن او شکل بگیره بنظرم حساس شدی

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl