2777
2789

نمیدونم حکمتش چیه که من الان ناامید از مرکز ناباروری اومدم باید سقط جنین ببینم 

بعد 7سال انتظار و کلی هزینه کللللللی درد و اذیت شدن عمل و قرص و هزاران امپول بزنم عذاب بکشم افسرده شم 

بعد خدا بچه بده به کسی که شرایطش نداره.  بچه نمیخواد یا هر دلیلی که مربوط به خودشه.  باید کلی هزینه کنه دارو بخوره عذاب درد بکشه ایا سقط بشه کامل. نشه و هزاران مشکلات که داره 

خب خدای من چرا بنده هات نمیبینی 

چرا کمکمون نمیکنی پس

چرا اینجوریه واقعا😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم حکمتش چیه که من الان ناامید از مرکز ناباروری اومدم باید سقط جنین ببینم بعد 7سال انتظار و کلی ...

واقعا همینو بگو دوستم ام اس داره دکترش گفته اگه بچه بمونه بخاطر داروت هم خودت آسیب میبینی هم بچت

من سه تا سه تا هر سه ساعت به صورت قرص مصرف میکردم ،ساعت ده شب شروع کردم قرص خوردن تا ۴صبح طول کشید د ...

نمی‌دونه چند هفته ش هست اندازه یه ناخن لخته سیاه دفع کرده دردشم تموم شده یعنی سقط کرده ؟

نمی‌دونه چند هفته ش هست اندازه یه ناخن لخته سیاه دفع کرده دردشم تموم شده یعنی سقط کرده ؟

آخه مهمه چند هفته هست ساک تشکیل شده یا نه ،ولی من شیش هفته بودم یه ساک با یه لخته بزرگ که چسبیده بود بهش تو ساک هم جنین دیده میشد دفع کردم یه گردی کف دست کم کم میشد،برای همون یه ناخون که بقایا مونده بود کورتاژ کردم