2777
2789
عنوان

تعبیر خواب ازدواج با پسرعمه

526 بازدید | 3 پست

من بیشتر شبا حتی بدون ذره ای فک کردن به خصوص در این مورد همش خواب پسرعممو میبینم اصلا به هیچ عنوان نه ازش خوشم میاد نه فکری راجبش میکنم 

اما همش خوابای مرتبط با ازدواج و خواستگاری و اینا میبینم از خواب بلند میشم بعدش ی حس بد و عجیبی به سراغم میاد که اینا چیه تعبیرش؟؟!!

عمم هم اهل دعا و اینجور چیزاس خیلی میترسم از این بابت!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خودشم مستقیم گفته یا حرکتیم زده یا فقط حست میگه؟

پسر داییم هیچوقت از من رو ندید که بخواد به زبون بیاره! من آدم متوهمی نیستم که بخوام توهم بزنم کسی روی من کراش داره! اول نسبت به خوابام بی تفاوت بودم،چون نه خودم حسی داشتم نه فکر میکردم اون حسی داشته باشه، تا اینکه یکی از خوابام عینا تعبیر شد! باعث شد به کاراش دقت کنم! و خب خیلی تابلو بود، فقط چون من بهش توجه نمیکردم متوجه نشده بودم! پسرداییم توی مهمونیا نمیومد،زنداییم به مامانم گفت فقط وقتی بهش میگم عمه فلانی با دختراش هستن میاد! حتی اگر مامانمو خواهرم تنها بودن نمیومد! خیره شدناش، اینکه پیگیر بود با کسی دوستم یا نه، اینکه پیگیر بود توی فامیل روی کسی کراش دارم یا نه! هرجا میرفتم میومد و خیلی چیزای دیگه که اگر خواب نمیدیدم همشو ندید میگرفتم! من عاشق شدن یه نفر دیگه رو هم دوسال قبلش توی خواب دیدم، فقط این یکی دیگه به زبون آورد

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤