2777
2789

یه هفته دیگه میره تو ۷ ماه سرلاک خوبه بدم؟

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

نه اصلا سرلاک نده ، تو‌کتابا نوشته اصلا ندین 

این‌همه غذا اونارو درست کن

اول با فرنی شروع کن ، هفته ی اول 

هفته دوم صبح فرنی یا حریره بادوم یا شیر برنج

ظهر سوپ ، گوشت ( ران یا سینه مرغ ، ماهیچه گوسفندی ، بوقامون)  با پیاز ، بعده دو سه روز هویج هم میتونی اضافه کنی 

از هفته ی سوم میشه سه وعده وعصر پوره هم اضافه میشه 

مثل پوره هویج یا سیب زمینی و....

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بردمش برا تغذیه من طبق دستور دکتر جلو رفتم دکتر بهم گفت سرلاک برنج بده واقعا خیلی خوب بود هم بچم آروم میشه هم وزنش از این رو به اون رو شد وقتی سرلاک برنج میخورد بهم دکتر یه برنامه غذایی داد به بچم بدم آخه دخترم سو تغذیه داشت

نه اصلا سرلاک نده ، تو‌کتابا نوشته اصلا ندین این‌همه غذا اونارو درست کناول با فرنی شروع کن ، هفته ی ...

ریفلاکس داره همه اینارو دادم ولی وزن کم گرفت گفتم شاید سرلاک وزن زیاد کنه  😔یه جا خوندم که غذای کمکی شروع میکنیم وزن نمیگیره اولش نوزاد به نظرت درسته؟

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
دکتر بردمش برا تغذیه من طبق دستور دکتر جلو رفتم دکتر بهم گفت سرلاک برنج بده واقعا خیلی خوب بود هم بچ ...

سرلاک چه برندی دادی عزیزم 

دکتر بردمش برا تغذیه من طبق دستور دکتر جلو رفتم دکتر بهم گفت سرلاک برنج بده واقعا خیلی خوب بود هم بچ ...

میشه بگی چیا دادی وزن گرفت 

شیرخودنو میدادم قطع کردم شیرخشک دادم سرلاک برنج سرلاک موزخرما و بادوم بسکویت مادر باشیر خشک خودم درست میکردم حریره بادم پوره گوشت پرندگان مثل بلدرچین بوقلمون سوپ شو برنج چرخکرده هویچ وبازعفران درست میکردم توش دوتا دونه مای مرغ هم می‌ریختم میجوشید آخرش برش میداشتم میزاشتم آنقدر می‌پخت مثل حلیم میشد با شیرخشک براش معجون درست میکردم شیرخشک موز و بادوم خرما یکمی شکر توشیشه اش می‌ریختم مثل شیرش بخوره تو سوپهاش همسری میتونی گوشتش رو عوض کنی یه بار سینه مرغ بدون استخون یک بار چرخکره یک بار گوشت بوقلمون یه بار بلدرچین به همین صورت ادامه بده حریره بادم خیلی خوبه براش با شیرخشک حتما درست کن براش آبگوشت درست کن خیلی خوبه با گوشت بوقلمون و بلدرچین کوشت گوسفند همسری یه کدومش توش زعفرانم بریز بعدش میتونی سیب زمینی آب پز کنی بریز تو ابگوشتش له کنی بدی بخوره از۸ ماهگی هم براش تخمه مرغ شروع کن همینطور اینارو ادامه بده براش پوره میوهایی که مجازه براش درست تا ۹ ماهگی دیگه میتونی بهش برنج کته با کره بده ماهیچه درست کنی با برنج کته میتونه شامی درست کنی براش نمیرو بخوره میتونه کباب بخوره دیگ کم کم با غذا ها آشنا کن تا پایان ۱۲ ماهگی دیگه کامل همه غذا هارو میتونه بخوره به جز چیزایی که حساسیت زاست البته اینم بگم تا مان ۱۲ ماهگی الویت باشیر چون وزن دهی بیشترش شیر سعی کن باشیرخشکش براش معجون درست کنی وزن دهی خوبی داره

بهش شیرخشک میدی یا شیرخودتو

شیر خودم

شیرخودنو میدادم قطع کردم شیرخشک دادم سرلاک برنج سرلاک موزخرما و بادوم بسکویت مادر باشیر خشک خودم درس ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی وقت گذاشتی اینقد کامل جواب دادی حتما همه اینارو امتحان میکنم