2777
2789
عنوان

زدگی با خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 101 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به این نتیجه رسیدم مردی که از اول راحت باشی دیگه خودشو به سختی نمیندازه تو عقدشوهرم گفت یکسال اما الان چهارسال میشه اما انگارنه انگار بیشتر دغواهامون سر همینه

فقط تو اتفاق خوشایندزندگیم بودی امسال   

رابطه کم داشتن رودربایسی من با جاریم تو یه خونه زندگی میکنیم پنج ماهه که نرفتم خونشون نمیگم که باهم قهریم ولی باهام رودربایسی داریم 

وزن اولیه ۷۶ وزن الان ۶۵.۵ وزن هدف ۶۰
۲۰۰ میلیون شد جهازت ؟ یچیزی بگم ای کاش کمتر میخریدی بجای این همه جهاز خونه میخریدی هرچقد کوچیک ولی ب ...

عزیزم شوهرم ک اومد خاستگاریم گفت خونه دارم.... چنماه بعد از عقد فهمیدم دروغ گفتن... 

آن را که وفــا نیست، زِ عالـم کم باد...
ای بابا عزیزم....  شوهر ادم ک پشتش نباشه دیگه واویلا...  دست ب دلم نزن ک دریای خونه😭😭

مثل شوهر منه اما بدون که خیلی سخته خیلی من که زجر کشیدم

بنظر من هم نرفتن خیلی بهتره...

کاش میشد نرید حتا اگه فرشته باشن..

داریم میترسونیمت🙈🙈

اگر مجبورید. ..سعی کن از ابتدا خیلی حریم داشته باشید زیاد خونه یکی بقول معروف نشن...داءم خونه همدیگه نباشید...تا به حداقل برسه 

به هرحال نزدیک بودن مساءل بیشتری داره...

بعضیا هم هستن و خوشبخت و راضین. ..

فکر کنم مدیریت و سیاست مرد خانواده و خانم خونه خیلی موثره

دخترم همه ی دنیای منه  
رابطه کم داشتن رودربایسی من با جاریم تو یه خونه زندگی میکنیم پنج ماهه که نرفتم خونشون نمیگم که باهم ...

من مادرشوهرم روزی پنج شیش بار بالا بود به همه چی کار داشت بآم به دنیا اومد یکسره فضولی بگم داغونم کرد

بنظر من هم نرفتن خیلی بهتره... کاش میشد نرید حتا اگه فرشته باشن.. داریم میترسونیمت🙈🙈 اگر مجبوری ...

هرچیم حریمتو حفظ کنی اونا خیره سر هستن میان 😖😖😖😖😖