2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 617198 بازدید | 14929 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🦋 گزیده مطالب تاپیک مدیریت درآمد 🦋💸اگه رسم کادو و عیدی دادن دارین ، یهو برندارین ۱۰۰ تومن کادو بد ...

وای من که مخالفم

همون ۵۰ تومن را بدیم ولی طرف استفاده بکنه و انباشتگی نداشته باشه.

البته خرید برای کسی زمانی درسته که مطمین باشیم طرف این لباس را نیاز داره و استفاده میکنه.

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰 ، وزن ۱۰۸🔓.  105🔓،۱۰۰🔓

وای من که مخالفمهمون ۵۰ تومن را بدیم ولی طرف استفاده بکنه و انباشتگی نداشته باشه.البته خرید برای کسی ...

منم کاملا موافقم باشما دوست ندارم چیزی بخرم که طرف استفاده نکنه ویجا انبار کنه ولی پول نقد همیشه قابل استفاده اس من خودم وقتی پول میدن خیلی به کارم میاد واگه چیزی بخرن برام یا داخل دیوار میفروشم یا میبخشم به یکی دیگه وبقیه دستشون اومده همون هدیه نقدی برام میارن

چی می خواستم بگم اهان منم از این ظرف ها دارم تو یخچال وفریزر وپیک نیک وسرکار در گردش.

طبیعتا مدل های مختلف اش دارم.

اومدم گزارش روزمرگی بدم از کارای عصر انقدر کارام زیاد شده که گزارش ام از حالت مینیمالی خارج شد دیگه نگفتم.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

وای من که مخالفمهمون ۵۰ تومن را بدیم ولی طرف استفاده بکنه و انباشتگی نداشته باشه.البته خرید برای کسی ...

دقیقا و معمولا لباس هایی که تو حراجی میفروشن جنس داغونی دارن

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

دوستان من تاپیک جدید رو زدم قبول زحمت کنید تشریف بیارید♥️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17485824/تاپیکِ-جامعِ-پاکسازی-و-رفع-انباشتگی-مینیمالیستی?postId=403227652

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

@honamik29192 هونامیک جون لطفاً تاپیک رو قفل کنید و به تاپیک جدید بیاین🥰😘

الان عزیز ظروف فریزری مارک خاصی گرفتین؟ من چند تایی دارم ولی ظروف دیگه هم داشتم از اونا هم استفاده م ...

مارک این سری که گرفتم طب پلاستیک بود و قابل استفاده در فریزر و مایکرو ویو و ماشین ظرفشوییه . سایز250 یا ۴۰۰cc می گیرم . خیلی برام کاربردیه. جای کمی توی فریزر هم میگیره . مثلاً اندازه دو وعده حبوبات توش می ریزم یا گوشت یا شوید یا هر چی .

من بدون این که اینجور مطالب رو بخونم به خاطر اخلاقی که دارم مینی مالیست هستم

ولی به جاهایی اشتباهه مثلا من یه کنونی دارم یه کفش تابستونی یه بوت

دیروز دیدم کتونیم پاره شده و به جورایی مجبور شدم با همون برم یه جای مهم

یا چون چای ساز دارم داشتم به این نتیجه میرسیدم که قوری کتریم رو رد کنم برم که با قطعی برق در تابستون مواجه شدیم

احساس میکنم یه کم زیاده روی دارم می کنم

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
مبارک باشه😀میزاشتی هزارصفه شد کوچ میکردیم😬

🤣😅 اخه تو فکرم این بود تا بیایم جا بیوفتیم این تاپیک هم چند صفحه میره جلو

حالا اون موقع اگه از صفحه هزار رد میشد چیکار میکردیم؟ 🤣

من بدون این که اینجور مطالب رو بخونم به خاطر اخلاقی که دارم مینی مالیست هستم ولی به جاهایی اشتباهه م ...

بله در این حد زیاده رویه

قرار نیست وسایل مصرفیمون رو رد کنیم قراره اونایی که دیگه بکارمون نمیاد و فقط فضا اشغال گردن رد کنیم

سلام عزیزم پیشنهاد شما خوبه.فقط کاش یه جایی بود وسایل یا پوشاکی که نمیخوایم ولی قابل استفاده هستند ر ...

پیشنهادم اینه که بجای اینکه مثلن ده تیکه لباس راتوکیسه زباله میزاریم ودم سطل زباله بزاریم

یک به یک تونایلون روشن مثلن بنویسیم

شلوارلی قدمثلن نودسایزچهل اهدایی

بعدگره بزنیم ونوشته درمعرض دیدباشه که رهگذربفهمه چی توش هست

چون اگرمثلن ده تیکه لباس درحدنورابزاریم کسی نمیدونه چی توش هست وپخش زمین میشه وکثیف میشه وکسی سمتش نمیره

ولی من امتحان کردم این روش جواب داده

اخرشم مینویسم اهدایی التماس دعا

من بدون این که اینجور مطالب رو بخونم به خاطر اخلاقی که دارم مینی مالیست هستم ولی به جاهایی اشتباهه م ...

یه نکته دیگه هم هست

ماها بعد رفع انباشتگی باید رو ورودی هامون دقت کنیم

جنسی که میخریم حتما کاربردی باشه و هم با کیفیت

یکمم آینده نگری لازمه

مثلا شما گفتی کتونیت پاره شد مجبور شدی با همون یک قرار مهم رو بری ....معمولا کفش ها قبل پاره شدن یکم فرسوده میشن اگه اون موقع یه کفش دیگه زاپاس بگیرید اصلا با مینیمالیسم تضادی نداره