2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 617198 بازدید | 14929 پست

همین تاپیک بود و داشتیم گزارش میدادیم و پیش میرفتیم .

خیلی پیش میاد که میرم تاپیک قبلی رو میخونم و کلی مطلب جدید یاد میگیرم.اگه قرار بشه اینجام بسته شه و تاپیک دیگه ای باز شه ،هی باید تاپیک های مینیمالیستی سیو کنم و برام سخته رجوع کردن.

هونامیک عزیز کلید این سبک زندگی رو تو نی نی سایت زدن و تاپیکشون شد مرجع .دیگه اصرار برای تاپیک جدید و از رونق افتادن اینجا رو متوجه نشدم.

همین تاپیک بود و داشتیم گزارش میدادیم و پیش میرفتیم .خیلی پیش میاد که میرم تاپیک قبلی رو میخونم و کل ...

اخه شادی جون یه حرف منطقی زد گفت خودمون یا اعضای جدید بخوان تاپیک و از اول بخونن اگه تعداد صفحاتش زیاد باشه حوصلشون نمیگیره و سر هزار صفحه بسته بشه بهتره

از اونورم من گفتم عنوان و کپشن برای کاربرای دیگه ی سایت جذاب نیست سر همین خیلی کم اعضای جدید بهمون ملحق میشن!

الانم که خداروشکر دو سه نفر جدید بهمون اضافه شدن تاپیک رونق گرفته وگرنه قبلش خیلی کند پیش میرفتیم....

ولی ایکاش زودتر نظرتون و میدادید من دیگه تاپیک جدید نمیزدم🙁

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تصمیمتون برق آسا رخ داد

فکر کنم یک هفته بیشتر باشه که حرفشو زدیم

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

نیکو جان ممنون بابت راهنماییت منم تصمیم گرفتم روش شما رو اجرا کنم ایده ی خوبی دادین

ادامه ی خروجی ها:

یه شلوار خونگی

یه تیکه اسباب بازی دخترم

یه جفت دمپایی و کفش دخترم که کهنه شدن

یه جفت کفش خودم که برا دم دست میپوشم اینم یکم خراب شده فعلا گذاشتم کنار

بهتر نیست یک تاپیک با حرفای مختصرومفید زد تا مثلا یک خواننده جدید اضافه میشه لذت ببره تا اینکه همش چت خروجی داشته باشیم منظورم اینه یک حرف مفید مینیمالیستی زد تا اینکه بگیم چیو گذاشتیم خروجی هم پیامها کمتره هم مختصرو مفیده برا خواننده جدید اینجارم همین مدلی ادامه بدیم

بهتر نیست یک تاپیک با حرفای مختصرومفید زد تا مثلا یک خواننده جدید اضافه میشه لذت ببره تا اینکه همش ...

شما نمونه ی اخلاقِ مینیمالیستی هستی 🤭 ولی با روش شما دیگه تاپیک بروز نمیشه و خیلی ها با این روش دیگه اشنا نمیشن و خیلی از دوستان هم بعد یه مدت انگیزه اشون رو برای ادامه دادن از دست میدن 💔

بهتر نیست یک تاپیک با حرفای مختصرومفید زد تا مثلا یک خواننده جدید اضافه میشه لذت ببره تا اینکه همش ...

بعد دو تا تاپیک پرو پیمون در مورد سبک زندگی مینیمال ، چیز های زیادی برای گفتن نمیمونه

من شاید در ماه یه نکته جدید به ذهنم برسه که مستقیم در مورد مینیمالیست شدن باشه

پس دیگه باید گزارش ندم و فقط ماهی یکبار بیام یه خط بنویسم و برم

اتفاقا تو همین گزارش خروجی های روزمره کلی نکته هست

یادم میاد که اره منم همچین چیزی دارم که به دردم نمیخوره

یا فلان خوراکی رو دارم که باید استفاده کنم تموم بشه

یا انگیزه بگیرم بلندشم یه جایی رو رفع انباشتگی کنم

بعدشم چه یه تاپیک ۵ هزار صفحه ای باشه

چه ۵ تا تاپیک هزار صفحه ای

فرقی نداره در هر صورت حجم مطالب یکسانه

فقط چون خیلی پراکنده اس شاید به بقیه تاپیک ها توجه نشه

این ایده گروه و تاپیک جدید زدن تو تاپیک قبل هم بود

ولی در نهایت باز هم همه برگشتن به همون تاپیک

بازم هرجور صلاحه

اینم نظر شخصی خودمه و قرار نیست درست یا غلط باشه

قرار نیست تو همه چیز مینیمال باشیم

گزارش ندیم که تاپیک شلوغ نشه دیگه چه صیغه ایه

گزارش های به این قشنگی چشه مگه

قشنگ حس زندگی کردن داره

پس کلا تاپیک نزنیم که سایت شلوغ نشه

من از سبک زندگی مینیمال و نداشتن وسایل اضافه خوشم میاد

ولی نه تو همه موارد

مثلا من از طریق لیلی با این واژه آشنا شدم

ولی بعضی از کارهاشو نمیپسندم

مثلا غذا پختنش

فقط یه سری غذاهای مشخص رو درست میکنه

ولی من دوست دارم غذاهای جدید رو هم امتحان کنم و بپزم

پس من مینیمال نیستم؟

همین که روی کلیت موضوع«نداشتن وسیله بلا استفاده» تمرکز کنیم کافیه بنظرم

خیلی سخت نگیرید

هایدی جان اگه یادت باشه تاپیک قبلی چندبار بسته شد هونامیک عزیز هم این تاپیک رو زد که اونجا بصورت یه آرشیو برامون باقی بمونه که خب تصمیم درستی هم بود. در واقع فلسفه تاپیک جدید این بود. الان دیگه دلیلی نداره تاپیک بزنیم چون اینجا بیشتر پستها جنبه چت داره و اصل مطلب تو اون تاپیکه.

از دوستان هم خواهش میکنم تو جواب دادن به هم ملایمتر برخورد کنن. 🙏🌱

Use things , Love people

من خیلییی زیاد داشتم هم چینی با درب وکیوم که چون میشکست یا دربش زود خراب میشد چهار دست سه تایی به ...

من از این ظرفها داشتم از همه نظر خوب بود فقط درش خیلی سخت باز میشد مخصوصا اونایی که تو فریزر بود نمیدونم مال من جنسش خوب نبود یا کلا اینجورین

شما مشکلی با درشون ندارین؟

Use things , Love people

بعد دو تا تاپیک پرو پیمون در مورد سبک زندگی مینیمال ، چیز های زیادی برای گفتن نمیمونهمن شاید در ماه ...

خیلی با حرفهاتون موافقم. 🙏💖

گاهی از دل همین چیزهای معمولی یه نکته ی جدید یاد میگیریم.

بعد خود کتابهای مینیمالیستی یا کتابهای دیگه هم ممکنه از چند صد صفحه فقط چند خطش برای ما مفید باشه. 🙂

ما همه تو یه چیز مشترکیم سبک زندگی مینیمال رو دوست داریم. داریم کم کم با هم نکات جدید رو یاد میگیریم.

آموختن مثل پیدا کردن رگه های طلاست تو دل سنگها. چیز حاضر و آماده ای وجود نداره، که بخوایم به راحتی به دستش بیاریم یا سریع با دیگران به اشتراکش بذاریم.

یه غذا هست خیلیییی خوشمزه و راحته (غذای محلی سیستان) ، عصای دستمه وقتایی که تایم ندارماسم: کشک زرد ز ...

خواهر عزیزم گردوی آسیاب شده هم یه مشت بریز اگر دوس داری، دیگه میشه کال جوش😁

چشم به راه...
من از این ظرفها داشتم از همه نظر خوب بود فقط درش خیلی سخت باز میشد مخصوصا اونایی که تو فریزر بود نمی ...

بعضی هاش راحت باز میشه و کاملا چفت میشه که عالیه، بعضی هاش به قول شما یه کم سخت باز میشه، مخصوصا ظروف فریزری که چیزی از داخلش نریزه، یه جایی خط چین داره، اون قسمت را باید در آورد حدود 2 سانت بعد دیگه راحت باز میشه از اون قسمت باز کنی، البته مدلی که عکس فرستاده شده نیست، یه مدل هم دارم کلا برعکس بشه درش باز میشه😀