2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 617645 بازدید | 14943 پست

سلام روز بخیر 

خیلی خوب شد در مورد سینی های بزرگ (مجمع) صحبت شد 

یادم افتاد از جهازم دوتا بزرگشو دارم مامانمم از جهازش دوتا داره و برای خواهرمم چند سال پیش گرفته و همگی تا به حال استفاده نشدن و نو بالای کمد دیواری موندن سایزهای کوچکترش برای استفاده روزمره مناسبتره، جا دهی و شستشوشم راحته.

تصمیم گرفتیم هر شش تارو به یه مغازه دار آشنا بدیم بجاش سینی های استیل مستطیل شکلی هست خیلی کاربردیه از اونا بخریم.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....‌‌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس بیاین هم در راستای مینیمالی هم پس اندازی که هایدی جان گفتن خوراکی های بیرون کم کنیم وپول اش سیو ک ...

واقعا پول این خوراکی ها زیاده وبه چشم نمیاد

من هرچند خیلی موفق نیستم ولی سعی میکنم توی خونه 

چیپس وشیر موز وشیر کاکائو، 

کیک وپنکیک وپفیلا درست کنم براشون تاکمتر بهانه خوراکی بیرون بگیرن

یه چیزی کشف کردم پسر کوچیکم خوشش ازتوپک خرمایی میاد 

منم پرتوشو میکنم گردو وبادام وخرما کنجد ونارگیل میدم بخوره

بزرگه هم بادام بزنم توی عسل دوست داره

هم سالمن هم خوشمزه

قبلاها سال به سال باداممون میموند میبخشیدم به بقیه چون ماا باغ پدرشوهرمه زیاد میده بهمون 

این یکی دوساله اینجوری مصرفشون میکنم

مینیمالیست

من بلوبانک دارمباکس های مختلف درست کردمپولی که دارم رو تقسیم میکنمهربخش رو به یه کار اختصاص دادممثلا ...

چه روش خوبی من بلو ندارم امکاناتشو نمیدونم

چون الان که دیگه کسی پول نقد نداره ادم باید چندتا تا حساب یا کارت جداگونه داشته باشه برای این روش 

اینم که با اموزه های ما در تضاده

پس بلو بانک برای امثال ما مناسبه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یه مدت گاز خونمون وصل نبود مجبور شدیم کپسول گازهای بزرگ وصل کنیم به اجاق گاز چند وقته که گازمون وصل شده ولی کپسولها هنوز تو خونه بودن هی همسرم امروز فردا میکرد دیروز بردیم پر کردیم و به صاحبش برگردوندیم .

متاسفانه همسرم تو انداختن کارها به بعداً ها استاده و من همیشه باید دنبال روز و ساعت و موقعیت خوب باشم تا اون مورد رو مطرح کنم و محرک قوی بشم برای انجامش.

وقتی اینجور کارهای نصف و نیمه رو تموم میکنیم انگار دوباره متولد میشم.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....‌‌

من خیلی دوست داشتم بخونم صفحه هاش انقدررر زیاده که پشیمون شدم🥲

فکر کنم بیشترش حرف های متفرقه است

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ظهر پاییزیتون بخیر 🍁خیلی مواظب نظم خونه هستم، که کنترل کارا از دستم خارج نشههفته آینده نمایشگاه دار ...

یه غذا که زود و راحت خورده بشه مثل غذاهای ساندویجی

خب دیروز طبق برنامه باید فایل رو مرتب میکردم 

همه کشوهاش مرتب بود بجز یکی که مرتبش کردم ودستمال کشیدم 

خروجی هاشم جلد مسواک انگشتی

چندتا زیپ کیپ کوچولو

وچندتاخرده ریز دیگه 

چندتا قوطی ادویه هم یکی کردم ویکیشون رفت خروجی 

امروزم نوبت جرمگیری ظرفشویی ولباسشویی پودر جرمگیرشونو ندارم

لباسشویی رو باوایتکس میشورم تا بعد بخرم

ازصبحم گردو شکستم خوباشو برای صبحانه ریختم توی ظرف دردار وقهوه ایاشو برای مهمونی پیش رو چرخ کنم برای فسنجون

یه نکته ای 

من همیشه گردو میشکنم برای صبحانه مثلا یک هفته بعد قبلاها میریختم توی این بانکه های پلاستیکی جای عسل 

بعد امروز دیدم چقدر ظرف دردار بهتر دارم که توی کابینتم خوشگلتر نشون داده میشه دیگه به یه ظرف دیگه منتقلشون کردم

مینیمالیست

چه خوبه که در مورد خوراکی خونگی حرف افتاده 😁 خیلی ایده میده

🎈ما تخمه آفتابگردون خیلی مصرف میکنیم البته من خیلی کم میخورم نهایت یک مشت چون جوش میزنم

🎈برگه زرد الو (قیسی نه ) 

🎈هر چندماه یکبار کیک درست میکنم 

🎈پفیلا 

🎈بعضی وقتا مغز ها مخصوصا بادوم زمینی و گردو

🎈خرما کنار چای مصرف میکنیم ( مامانم رو خرما ارده هم میریزه خیلی عالی میشه ارده هم مصرف میشه😉)

🎈چیپس درست میکنم خوب نمیشه بعضی جاهاش نرم میشه ولی فوق العاده نسبت به بیرون مقرون به صرفه است و حتی همون جوری نرمش هم خوشمزه اس

🎈دیگه چیزی یادم نمیاد بقیه اش شرکتیه مثل بیسکوییت و شکلات ابنباتی که بیشتر اوقات تو خونه داریم 

🎈سیفی جات هم به عنوان خوراکی خونگی حساب میشه ( شیر بلال، کدو حلوایی ،لبو ،من حتی شلغم هم دوست دارم الان خریدم یدونه یدونه اب پز میکنم میخوریم)

چه خوبه که در مورد خوراکی خونگی حرف افتاده 😁 خیلی ایده میده🎈ما تخمه آفتابگردون خیلی مصرف میکنیم ال ...

شماگفتی منم یادم اومد

تخمه فقط برای مهمون چون جوش میزنیم

برگه قیسی هم دارم که یادم میره بیارم

من دیشب توی سرخکن چیپس درست کردم خیلی برشته شده بودن

مینیمالیست

چه خوبه که در مورد خوراکی خونگی حرف افتاده 😁 خیلی ایده میده🎈ما تخمه آفتابگردون خیلی مصرف میکنیم ال ...

سلام به همه دوستان

هایدی جون روی ورقه های سیب زمینی اول آبجوش بریز دو سه دقیقه بمونه بعد آبکش کن بزار تا میشه خشک بشن بعد سرخ کن فک کنم اینجوری ترد تر بشن.برای سیب زمینی خلالی که خوبه . برای چیپسی امتحان نکردم . اما احتمالا خوب بشه اونم.

منم خروجیهام به لباس های کهنه و کوچیکه شده و لک شده و اسباب بازی خراب و بازیافتی ها محدود شده چون واقعا وسیله اضافه توی این خونه نیاوردم . با اینکه کمدهامم خیلی کمه و یه کمد دیواری دو در کامل هم همسرم برای وسایل کارش گرفته .

لباسهای بچه هام یکم جاشون کم شده و البته نیاز به خروجی و هم لباس نو دارن .

درباره پارچ و لیوان من یه دونه پارچ دردار پلاستیکی کوچیک توی یخچالم دارم . به جز اون سه دست پارچ و لیوان دارم که به نظرم زیاد نیست و لازمه . ۱۲تا لیوان فرانسوی هم دم دستیه

توی خونه دوم هم دو تا پارچ بزرگتر شیشه ای و یه دونه پلاستیکی دارم با جمعا شاید ۲۵ یا ۳۰تا لیوان که هم برای خودمونه و هم مهمون .