2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 617605 بازدید | 14943 پست
سلاااام هايدى ميخواستم تگت كنم بنويسم كجايييييى كه خداروشكر اومدى 🥰

سلام عزیزم میام میخونمتون ولی سعی میکنم زیاد پست نذارم  گزارشمو جمع میکنم بعد میذارم

تازگیا خوشم نمیاد اینجا هی پست بذارم و دوستان و ریپلای کنم حس میکنم خیلی شلوغ میکنم😁

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

مبارکت باشه گلم یه وقتایی آدم استراحت میخواد به خودت سخت نگیر

ممنون از همه دوستان که تبریک گفتین✨🌱ایشالا همگی ورودی طلا داشته باشید

هیدوا جان اینجوری که خونه بهم ریخته میشه و کاری نمیکنم خودمم بیشتر اشفته میشم..عصر بعد اینکه اینجا پیام گذاشتم پاشدم سطحی یکم کار کردم حسم بهتر شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم میام میخونمتون ولی سعی میکنم زیاد پست نذارم گزارشمو جمع میکنم بعد میذارمتازگیا خوشم نمیا ...

حضور هر كس يجور اينجا رو روشن ميكنه ... هر كسى ميره يه مدت، نبودش بدجورى تو ذوق ميزنه 🫠

حضور هر كس يجور اينجا رو روشن ميكنه ... هر كسى ميره يه مدت، نبودش بدجورى تو ذوق ميزنه 🫠

قبول دارم 👌🏻امیدوارم اعضای بیشتری بهمون ملحق بشن که تاپیک یه انرژی دوباره بگیره

و ایکاش دوستان به پیشنهاد شادی جون هم جواب میدادن و یه تاپیک جدید زده میشد 

یه مطلبی هم بگم 

من چون تو سایت فعالم و امضام رو زیاد میخونن تو اخر امضام نوشتم که کسایی که دوست دارن به جمع ما ملحق بشن لینک رو ازم بگیرن و خیلیا ازم لینک خواستن....بلاخره میخونن یا ملحق میشن یا گزارش نمیدن یا یادشون میره چک کنن 😅

ولی به هر حال تو سایت جا میوفتیم و میشناسنمون

اگه بقیه دوستان هم همچین کاری بکنن به این فرهنگ سازی خیلی کمک میکنن ♥️

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

خب گزارش امروز

تاساعت یازده ونیم کلاس انلاین داشتیم که امیدوارم زودتر مدرسه هاحضوری بشه

توی تایم استراحت کارامو میکردم 

دیشب کابینت جدید نصب کردیم امروز دیگه سرویس چینی ولیوان واستکان وبشقاب شیرینی خوری رو چیدم توش ودوتا کارتن بزرگ ویدونه کارتن کوچیک وکلی روزنامه خروجی شدن

الان فقط یکی دوتاکارتن وسیله دارم که نیازی ندارم بهشون مثل سوفله خوری واجیل خوری وپارچ سفالی ولیوان پایه دار وچرخ گوشت

بعدازظهرم کاور فیوز ورودی داشتم 

خونه هم تمیزه 😊

مینیمالیست

@هایدی‍ 

هایدی جان مدیریت تاپیک‌های جامع خیلی سخته. همه‌ش نوتیف میاد کلافه‌ت میکنه. دیگه حتی ریپلای‌های مهم خودت هم توش گم میشه. یعنی هرکی بخواد بزنه باید با اکانتش خداحافظی کنه.

🍁 چیدمان مبل و فرش رو عوض کردم خونه دلباز شد.

🍁 ۲۶۰ تا عکس رو از گالری حذف کردم.

🍁 یه ظرف دردار که درش شکسته بود رفت خروجی.

🍁 روزه خرید گرفتم و چند روز بود به جز خوراک و شوینده چیزی نمیخریدم تا اینکه دیروز گیره موهام شکست خریدم.

🍁 دو تا بشقاب لب‌پر و یه خورش‌خوری سرامیکی لب‌پر رفت خروجی.

Use things , Love people

خيلى خوشحالم كرديد عاطى خانم 😃از لحاظ غربت هم، خدا ميگه كه "غريب كسى ست كه همدمى مثل من ندارد" ... ...

فدات عزیزم 🤍

برای دست منم با شروع پاییز دستام خشک میشه و با هر حرکت می‌سوزه یا خون میاد🥲 دو ساله که اینطوری شدم وگرنه اصلا نازنازی نبودم

کرم ثمین حاوی اوره از داروخونه بخر (اوره ۳و ۵ و ۱۰ و ۳۰ درصد داره که من ۵ یا ۱۰ رو پیشنهاد می‌کنم و خودم ۱۰ استفاده می‌کنم)

این کرم رو فقط به پشت دست بزن و معجزه شو ببین ، به صورت یا کف دست نزن چون کمی چربه و خوشایند نیست

الان قیمتش حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ت هست (۱۰۰ میلی‌لیتر)

عاطی صدام کنید♥️

بچه ها شما به این سینی های بزرگ چی می‌گین؟

من می‌گم مَجمَعِه درسته؟ 😁

چند تا دارین و چه سایز هایی؟

خودم سه تا سایز ۴۵ و ۶۵ و ۷۵ سانت دارم

به نظرم کلاً شکل گرد و سایز های کوچیکتر کاربردی تره و شستشو راحت تری هم داره

عاطی صدام کنید♥️

بچه ها شما به این سینی های بزرگ چی می‌گین؟من می‌گم مَجمَعِه درسته؟ 😁چند تا دارین و چه سایز هایی؟خود ...

هیچی ندارم

تو حهازم دو سایز استیل مستطیلشو داشتم ولی فروختم همون اول 

الان یک پلاسنیکی مستطیل بزرگ دارم برای صبونه یا جمع کردن وسایل سفره

همین

👑🌾

ما نیاز به سشوار داشتیم و دی جی . قیمت خیلی خوبی زده بود واسه اون مدل. به جای چهاروخورده ای. یک و خو ...

مبارک 

خرید اینجوری درست ، با فکر قبلی و حساب شده

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰 ، وزن ۱۰۸🔓.  105🔓،۱۰۰🔓

سما جون من تیر خوردم 🥲🤣ورودی 🛍️🎈سرم پوستی🎈پد لاک پاکن بلاخره جایگزین شدخروجی 🗑️ 🎈اسپری خوشبو ...

آفرین دختر❤️ سرم که عالیه 

اگه بدونید گالری من در حال انفجاره😮‍💨

بنویس و خودتو خلاص کنچرا بیرون نمیدی بنویسن؟😬من دوماه قبل یه مقاله رو با سه نفردیگه شریک شدم و نفری ...

تو دکترا و این دانشگاه هم نمیشه

به خدا هی گفتن بده بیرون، فقط فصل ۲ که پیشینه است را تابستون دادم به یه دکتر بنویس ۸ میلیون هم گرفت، خوبه مشاورم چی گفته باشه ؟؟!!!! 

فصل ۲ از اول نوشته شود ضعیف است😮‍💨💔

💪من اومدم با کلی خروجی از خونه مادرم ۱۰روز اونجا بودمو حسابی پاکسازی کردمیه خونه تکونی درست حسابی ک ...

چقدر پاکسازی ایولا