2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 617605 بازدید | 14943 پست
سلام دوستای عزیز روزتون بخیر؛نمیدونم قبلا اعلام کرده بودم یا نه،چندتا ظرف کادویی داشتم که همت کردم ا ...

عزیزم سینی بزرگ منظورتون چه سایزی هست؟ برای چه کاری مصرف دارین؟ شستنش داخل سینک سخت اگر خیلی بزرک، از این جهت میپرسم چون خودم هم دارم

کارهای امروز از صبح تا الان

صدقه دراوردم

اسفند دودکردم

۲سری لباس ریختم لباسشویی

کلی هم با دست شستنی داشتم(دو تیکه لباس پسرم لکه شده با صابون لباس پاک نشد انداختم تو آب و وایتکس اگه تمیز نشد میره تو زباله)

اتاق خودمون و بچه‌ها مرتب و جارو شد

بقیه‌ جاهای خونه‌رو هم جارو کردم

ظرفا و سبد سرخ‌کن شسته شد،ظرفشویی هم سیم زده شد

گاز پاک شد

هود پاک شد

لباسشویی پاک شد

غذا پختم و چای دم کردم

کابینت‌ها هم پاک شدن

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سینی بزرگ منظورتون چه سایزی هست؟ برای چه کاری مصرف دارین؟ شستنش داخل سینک سخت اگر خیلی بزرک، ا ...

خیلی بزرگ داشتم رد کردم،بقول شما شستنش تو سینک سخت بود ،منظورم اون سایزی هست که برای خرد کردن و شستن گوشت و مرغ و سبزی نیاز دارم.یدونه روی دارم اندازه ش خوبه منتهاظاهرش بد شده ،همون سایز میخوام بخرم.

متشكرم كه جواب دادينمتاسفانه خيلى دوريم شايد خودشيفتگى همه گير شده، آخه ميدونين منم قبل اينكه بيايم ...

این شهری که ما هستیم و شهرای اطرافش خیلی خیلی اتباع زیاد هستن،بعد من چون چشمام بادومی هست همه فکر میکنن من جزو اتباعم یه جور تحقیرآمیزی رفتار میکنن اصلا دلم نخواسته با بومی ها ارتباط بگیرم.

بعدهم به قول شما خودشیفتگی کلا همه گیر شده.هر شهری یه سری ادم داره که فکر میکنن اصالتشون باعث برتریشونه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

این روزا اصلا حال و حوصله درست حسابی ندارم

فکر میکنم تنبل شدم،یکشنبه هم که روز تمیز کاری بود کارای خونه رو انجام ندادم.روزانه هم سطحی درحد کارای روتین انجام میدم

ورودی :یدونه النگو خریدم برای خودم و با باقی پولم یدونه سکه پارسیان گرفتم

دخترمم هوو بازی دراورد و گفت النگو میخوام امروز دوتا براش بدلشو خریدم

این شهری که ما هستیم و شهرای اطرافش خیلی خیلی اتباع زیاد هستن،بعد من چون چشمام بادومی هست همه فکر می ...

حق داريد ناراحت بشيد، خيلى آزاردهنده اس

اميدوارم خدا زودتر گره گشايى كنه و اين مسئله حل بشه

آخه هر چيزى هم راهى داره، با برخورد بد چه اتفاق مثبتى ممكنه بيفته :( 

سلام سلام💕

رفتم حموم ، صورتمو اصلاح کردم و روتینمو زدمم...

رگال لباس هام رو مرتب کردم 

کمد ها رو همه رو مرتب کردم ..

●●خروجی ها●●

ی سری لباس

ی سری کاغذ

ی کارتن 

ی هایلایتر 

ی سرم اوردینری ک تموم شده بود

ی شیشه ادکلن 

ی سری رسید 

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻 متعهدم بهت.H💕

گیلدیح جون ورودی جدید مبارک ♥️

امروز رفتم بازار بزرگ تهران جاتون خالی فقط لذت بردم و یه ورق برچسب ادویه گرفتم

مادرمم برای خودش لباس خرید 

✨ورودی خروجی همزمان✨

🦋آرد قنادی و وانیل و بیکینگ پودر تموم شده بود دوباره جایگزین شدن

🎈یکم تخم خرفه داشتیم که مصرف نمیشد . تو رسپی کیک یزدی، دیدم میشه روش خرفه هم ریخت . ریختم خیلی خوب شد

🦋شامپوی ریزش مو که قبلا گفتم راضی نیستم تموم شد جایگزین نمیشه 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

این روزا اصلا حال و حوصله درست حسابی ندارمفکر میکنم تنبل شدم،یکشنبه هم که روز تمیز کاری بود کارای خو ...

مبارکت باشه گلم 

یه وقتایی آدم استراحت میخواد به خودت سخت نگیر 

دوستتون دارم 💕

ورودی _ خروجی ها

کتونی برای پسر مدرسه ایم گرفتم. کفش کهنه ش رفت خروجی. فعلا همین یه کتونی رو برای هرجا داره 

ماه قبل،تو مسافرت علی رغم اینکه پسر کوچیکم کفش داشت ولی بازم ورودی کفش داشتیم، کفش کهنه ش رو خروج نذاشتم گفتم شاید بخواد بپوشه امروز یه پا زد دیدم براش کوچیک شده اینم رفت خروجی. الان فقط یه کتونی برای همه جا داره 

یه تیشرت پسر مدرسه ایم به خاطر کوچیک شدنش رفت خروجی. تعداد دقیق تیشرت هاشو ندارم الان ولی هرچی داره، در حال استفاده ست

شلوار لی پسر کوچیکه رفت خروجی، فعلا دوتا شلوار بیرونی داره

جوراب پسر بزرگم به خاطر کوچیک شدنش رفت خروجی

این موارد هیچکدوم نیازی به جایگزین شدن ندارن 

دوستتون دارم 💕

یه لباس ز ی ر بالا تنه م رفت خروجی 

الان در کل سه تا دارم که یکیش مجلسیه و نیاز دارم دوتا دیگه برای استفاده روزمره داشته باشم ان شاالله جمعه میخرم. 

همسرجان میخواستن واسه روز زن هواپز بگیره برام که،دیدم نیاز نداریم بنابراین کنسلش کردم و گفتم سکه بگیری بیشتر خوشحال میشم😶

یه مقدار کاغذ باطله هم به خاطر کار با درس پسرم رفت خروجی

این نمونه خروجی خیلی بهم میچسبه 

دوستتون دارم 💕

این روزا اصلا حال و حوصله درست حسابی ندارمفکر میکنم تنبل شدم،یکشنبه هم که روز تمیز کاری بود کارای خو ...

طلاهاتون مبارک.انشاالله به زودی اون النگوهای دخترتونم به طلا تبدیل شه.