2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 561241 بازدید | 13521 پست

ايرانا جان ان شاءالله موفق باشى و راضى 🍫💚

اين لفظ "شورت عينكى" چقد خنگ و با مزه اس، دلم يه بچه اى خواست كه از پوشك بگيرمش 

از اونجاييكه كلى كار دارم و هى يادم ميره، در طول روز هى دست بر سر ميگم "واااااااااى" يه برگه رو به چند ستون تقسيم كردم و كارها رو دسته بندى كردم 

فعلا مينيماليسم براى بنده در حوزه انجام وظايفه

خروجياى امروز:

يه در ظرف گوش پاك كن (حالا شايد بگين كه خب خود ظرف چى؟ تو اون كرم هامو بصورت ايستاده گذاشتم 🫠)

تعدادى بطرى آب معدنى

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

خدا قوت به همگی 

من قبلا این تاپیک چند صفحه ای خونده بودم بعد چون سبک زندگیم جوری هست که دوست دارم انواع وسیله ها رو داشته باشم اگر پول باشه ، رها کردم 

اما باز مجدد برگشتم و چون اسباب کشی داشتیم جو منو خیلی گرفته بود دیگه میخواستم هرچی که لازمم نمیشه رد کنم یا سمساری یا بخشش

همسرم موافقت نکردند و گفتند لازم میشه 

مثلا خونه جدید گاز رومیزی داره و خوب من اجاق گاز دارم که گفتند شاید خونه بعدی که بریم اجاق گاز نداشته باشه و خوب قطعا اجاق گاز بهتر از رومیزی ها هست طبق تجربه خودم. 

یا بخاری و ...

مجدد تاپیک نخوندم البته بگم من نمیتونم هم کامل بخونم 

تا اینکه مجدد شروع کردم و از وسایل و لباس اضافی گرفته دادم خروجی 

فقط من میگم اگر لازم بشه این ها چی 

با توجه به اینکه خونمون انباری نداره و مستاجر هم هستیم .

و اینکه تصمیم گرفتم اینجا فعال باشم در صورت وقت و امکان آن 

و مطلب بعدی اینکه در چند صفحه ای خوندم گاهی خروجی های ما خاطرات تلخ و ادم های هستند که آسیب میزنند و من خیلی از این جمله خوشم اومد 

و همچنین جایی نوشته بودید که کم صحبت کردن یعنی پرحرفی میشه خروجی 

خیییییلی جالب بود 

حقیقتا من خییییییلی پر حرف هستم که اسیب هم دیدم هر بار با خودم عهد میبندم کم صحبت کنم باز نمیشه . 

اگر ممکنه برای این مسیر هم کمکم کنید ممنون میشم 

خروجی های امروز من :

۲ تا شلوار و چون بلاساستفاده بود و خراب شده بود به عنوان دستمال کف برای سرامیک استفاده کردم 

ارد گندم مانده ۳ ساله در یخچال و یک جعبه شیشه دارو سرماخوردگی

سلام خانوما ، من آشپزخونم کم کابینت داره ، حس میکنم شلوغ پلوغه ، دو تا راه حل بنظرم رسیده ،میتونم یه کنسول بگیرم و داخلش ظروف پذیرایی و مهمان رو بزارم یا اینکه یه کابینت قدی به گوشه آشپزخونه اضافه کنم ،این گوشه که میگم باید یه مقداری بیاد تو پذیرایی و من کابینت اپن آشپزخونه رو باید حذف کنم و از میز نهارخوری به عنوان جدا کننده آشپزخونه از پذیرایی استفاده کنم 

حساب کتاب کردم تقریبا از لحاظ قیمتی یه اندازه در میاد خرید کنسول یخورده. گرونتر در میاد 

پذیرایی من الان یه دست مبل راحتی و یه تلویزیون و یه میز داخلش هست و یه فرش ، جا برای کنسول دارم ولی مرددم خریدش درست هست یا نه ،ممنون میشم نظرتونو بگید

سلام خدا قوت به همگی من قبلا این تاپیک چند صفحه ای خونده بودم بعد چون سبک زندگیم جوری هست که دوست دا ...

من دیروز با یه نفری درددل کردم ،از دیروز عصبی ام ، همش میگم چرا این کار احمقانه رو کردم ، 

سلام خانوما ، من آشپزخونم کم کابینت داره ، حس میکنم شلوغ پلوغه ، دو تا راه حل بنظرم رسیده ،میتونم یه ...

من باشم کابینت رو ترجیح میدم ...نظم بهتری ایجاد میکنه و برای جاگذاری بیشتر وسایل میشه از استند هم استفاده کرد  .

کنسول شیشه باشه وسایل تو دید هست که دوست ندارم. و مرتب باید گردگیری و تمیزکاری بشه ... 

من دیروز با یه نفری درددل کردم ،از دیروز عصبی ام ، همش میگم چرا این کار احمقانه رو کردم ،

آخ گفتی .... منم به خودم قول دادم که دردودل در حد روتینگ عادی زندگی باشه و چیزهایی که اگر جایی بازگو شدند ناراحتم نکنه....

من باشم کابینت رو ترجیح میدم ...نظم بهتری ایجاد میکنه و برای جاگذاری بیشتر وسایل میشه از استند هم اس ...

کنسول شیشه ای که عمرا ، استند نمی‌دونم منظورتون چیه ،من راف فلزی گرفتم برای استکان و لیوان و بشقاب خیلی نظم داده به کابینت، ممنون که نظرتونو گفتید

سلام خانوما ، من آشپزخونم کم کابینت داره ، حس میکنم شلوغ پلوغه ، دو تا راه حل بنظرم رسیده ،میتونم یه ...

عزیزم اگر خونه خودت هست کمد قدی با فاصله طبقات کم خیلی به کارت میاد، عمقش اگر 45/50 باشه عالیه،حتی اگه نشد 40 هم خوبه. نمیخواد خیلی عمقش را زیاد بگیری که مجبوری باشی میز را جمع کنی، یا حتی میتونی طول و عرض میز را جابه جاکنی. یا کمدت کوچک تر باشه از لحاظ عرض که به میز گیر نباشه، در نهایت خودتون با توجه به موقعیت تصمیم بهتری میتونید بگیرید

راستى سه تا لباس ديگه رو تعمير كردم سوالى كه برا خودم ايجاد شده اينه كه ينى ما يك لباس اندازه و درست ...

منم 5تا مانتوی جلوباز داشتم که خیلی کم پوشیده بودم شاید زیر 5 بار و نو بودن و مدل و رنگ ساده هم داشتن که به نوعی جز مد پایدار محسوب می‌شدن ولی چندسالی بود که دیگه کت مد شده بود نپوشیدمشون و خواستم ببخشمشون که خواهرم گفت بیا کوتاهش کن کتی بشن منم همین کارو کردم و خیلی شیک شدن و به چرخه مصرف خودم برگشتن پس مطمئنن تا حداقل 1 سال ورودی کت نخواهم داشت.

بخند به روی دنیا   

کنسول شیشه ای که عمرا ، استند نمی‌دونم منظورتون چیه ،من راف فلزی گرفتم برای استکان و لیوان و بشقاب خ ...

اگر مستاجرید یا اینکه ساخت یه کابینت اضافه ترکیب آشپزخونه و چیدمان رو بد میکنه کنسول گزینه ی خوبیه.منم کنسول دارم و تمام ظروف پذیراییم توش جا شده .

اکثر ماها این تجربه رو داریم.

پس به چشم همون تجربه ببینش.

ی فیلم خوب ببین ، ی دوری بیرون از خونه بزن ،،، کلا هر کاری که باعث بشه به این موضوع دیگه فکر نکنی ...

فیلم میبینی خوردن بستنی فراموشت نشه😍