2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 561241 بازدید | 13521 پست
سلام خدا قوت به همگی من قبلا این تاپیک چند صفحه ای خونده بودم بعد چون سبک زندگیم جوری هست که دوست دا ...

اگر مستاجر هستید قطعا بعضی وسایل تو جابه جایی های بعدی به کار میان ، مثل همون اجاق گاز.

عزیزم برای تهوع نگرفتن بچها حتما قبل سفر حسابی بهشون غذا بده که سیر باشن و معده اشون پر باشه .من از ...

ممنونم هایدی عزیز از توجه تون به پیامم.

حقیقت استرس و ... نیست

بیشتر ارثی هست

خودمم تو بچگی کلی داستان داشتم بابت این تهوع

ولی دوستای خوبم منو با معجزه انار و رب انار خونگی اشنا کردن

عالیه واقعا

حتی وقتی منزل هستیم گاهی احساس سرگیجه یا فشاربالا بودن کردیم یا غذای سنگین خوردیم اب انار یا خود انار مصرف کنیم سریع جواب میده.

عرق اترج هم شنیدم قبل سفر ی نصف استکان معجزه میکنه.

و همراه داشتن لواشک و ترشک های بهداشتی

نوعی پاکسازی خون محسوب میشن.

خود قرص تهوع اصلا به ما نمی سازه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم هایدی عزیز از توجه تون به پیامم.حقیقت استرس و ... نیستبیشتر ارثی هستخودمم تو بچگی کلی داستان ...

پس سیستم هر شخصی فرق میکنه من فشارم خیلی پایینه این چیزا رو بخورم بدتر سرگیجه میگیرم سر همون خوراکی های نمکی میخورم که فشارم بیاد بالا

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

پس سیستم هر شخصی فرق میکنه من فشارم خیلی پایینه این چیزا رو بخورم بدتر سرگیجه میگیرم سر همون خوراکی ...

پس همون نصف استکان عرق اترج فکر کنم برات خوب باشه

شب قبل حرکت غذاهای چرب و سنگین نخور.

خالی بودن روده ها و یبوست نداشتن هم خیلی مهمه

کلا سیستم گوارشی تو ماشین سبک  باشه بهتره.

یه پارچه چادری داشتم طرح اش دوس نداشتم البته دوخته نشده بود

بردم دادم حسینیه اونجا بدوزن استفاده کنن

واینکه تو ایسنتا یه چادر نماز دیدم عاشقش شدم دیگه سفارش دادم امیدوارم خرید خوبی به لحاظ کیفیت باشه

دوتا مهر هم سفارش دادم در حال حاضر با مهر شکسته نماز می خونم.

این چادر به دستم برسه وخوب باشه در مجموع سه تا چادر رنگی تو خونه دارم.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

سلام خانوما ، من آشپزخونم کم کابینت داره ، حس میکنم شلوغ پلوغه ، دو تا راه حل بنظرم رسیده ،میتونم یه ...

بنظر من اگر مستاجر هستین،کنسول بگیرین

هم موقع جابجایی میشه با خودتون ببرید

هم خرابکاری و شلوغی نداره

اگه خونه خودتونه خب کابینت بهتره بنظرم

خروجی دو بسته زعفران سوغاتی

به دلم نبود که خودم استفاده کنم

به نیت خودم و خریدار دادم برای پخت غذای نذری میلاد حضرت زینب سلام الله ، ان شاالله که برای خریدارش مفید فایده باشه و تو مسیر قرار بگیره 

🌱

سلام خانوما ، من آشپزخونم کم کابینت داره ، حس میکنم شلوغ پلوغه ، دو تا راه حل بنظرم رسیده ،میتونم یه ...

عزیز به نظر من گذاشتن کابینت و برداشتن اپن زمان زیادی میخواد و کثیف کاری زیاد داره همه جا خاک میشه ولی اضافه کردن کنسول خیلی راحتره به نظر من کنسول وسیله ی شیکیه بازم به نظر خودتون بستگی داره ! 

سلام عزیزم 

اگه من باشم کابینت رو میزنم. من ترجیح میدم کابینت و کمد دیواریم خوب و جادار، با طبقه های کافی باشند تا اینکه بخوام کمد و کنسول و ... اضافه کنم.

من از طرفداران مینیمالیست هستم و توی خونه وسیله اضافی ندارم ولی یکسری لوازم آشپزخونه کادویی دارم که کادوی پاگشای فامیل همسره اصلا رنگ و مدلش دوست ندارم و اصلا استفاده نمیشه و یکبار به همسرم گفتم می‌خوام بزارم دیوار یا بدم به نیازمند ناراحت شد نذاشت 😕 خیلی جاگیره و استفاده م نمیشه خیلی رو اعصابمه 😁

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
ايرانا جان ان شاءالله موفق باشى و راضى 🍫💚اين لفظ "شورت عينكى" چقد خنگ و با مزه اس، دلم يه بچه اى خ ...

ممنون گلم 💖 منم برای شما آرزوی موفقیت و آرامش دارم.🥰

(دوستان مهربانم ببخشید که چند بار پیامها رو ریپلای کردم 🙏).