2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 618051 بازدید | 14954 پست

🥳خروجی خونه مادرم :

🌹چنتا شال و روسری و مانتو و کیف و کفش و جوراب و دمپایی همه قابل پوشیدن ولی بعلت نبود سایز و تکراری بودن و نیاز نداشتن   خروجی شد. 

🌹دوتا میزجلو مبلی  و صندلی اضافه مبلها  

🌹دو تا چراغ نفتی فروخته شد 

🌹یه تلفن بی سیم  چون استفاده نمیشد

🌹۲تا کیسه جارو برقی پارچه ای بودن انداختیم چون اذیتی داشت وکاغذی گرفتیم

🌹یه پادری که رنگش بد شده بود

دلشاد هستم...💍

سلام ❤

خروجی_ورودی 

یه اسپیکر بلوتوثی داشتم که تو آشپزخونه گذاشته بودم و مواقعی که اونجا مشغول بودم پادکست یا قران گوش میدادم. چند وقت پیش خراب شده بود و قرار بود همسرم ببره واسه تعمیر(البته یه بار دیگه هم تعمیر شده بود) 

دیگه امشب یه دونه نو برام گرفت و قبلی رو گذاشتم خروج✳️

اسباب بازی شکسته کوچولوم رفت کیسه بازیافت 

جوراب نو داشتم که دادم به مادرهمسرم نیاز داشت. 

یه نعلبکی که سُر خورد و شکست. 

دوستتون دارم 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفت و آمد ما تقریبا زیاد بود و با ازدواج پسرا زیادترم شده. 

من در کل هرچی رفت و آمدم با اطرافیانم زیادتر باشه فعال ترم و انرژیم بیشتره 

خودم و همسرم و بچه هام دوست داریم 

ولی کنترل شده ست 

تو مسافرت فقط خودمونیم، چون با کسی بهمون خوش نمیگذره و راحت نیستیم.بدون همدیگه هم(من یا همسرم) جایی نمیریم. برای بقیه هم این مسئله قابل پذیرشه 

با یه تعدادی از کسانی که رفت و آمد داریم خیلی رسمی هستیم در حد یکی دوساعت شب نشینی 

و با تعدادی خیلی راحت در حد شب خوابیدن خونه همدیگه

دوست شخصی هم من زیاد دارم ولی همسرم به تعداد انگشت شمار

خداروشکر تو این مدت مشکلی نداشتیم 

دوستتون دارم 💕

از مزایای رفت و آمدای زیادمون چیزی که از همه پررنگ تره، حل  بهتر مسایل و مشکلاتمونه. 

مثلا الان پسر من تو ریاضی ضعیفه، دختر پسر خاله م میاد خونمون و باهاش کارمیکنه، هزینه کلاسشو میگیره کرایه رفت و برگشتشم بهش میدم هرچند که داداشش میارتشو میبردش، حالا اگه کیک یا هرچیز خاصیم درست کردم و دادم ببره جای دوری نرفته.هفته معلمم یه کادوی نقدی براشون میبرم

بعضامون که بچه های کمتری دارن با رفت و آمد ها، بچه ها از تنهایی درمیان. 

معایب اذیت کننده و غیرقابل حل آنچنانی نداریم خداروشکر. 

دوستتون دارم 💕

به نظر منم ارتباط يه چيز لازمه

مخصوصا تو اين دوره و زمونه كه ساختار همسايگى و محله يجورايى خراب شده، آدم خيلى بيشتر نياز به ايجاد ارتباط داره

و مخصوصا وقتى سن ميره بالاتر، احساس نياز آدم بيشتر هم ميشه 

فقط نوع ارتباط و حد و حدودش رو آدم بايد تنظيم و مديريت كنه

من هم درونگرا و ساكتم، شايد نوجوون بودم ميگفتم دوست ميخوام چكار؟ ببين فلانى بهم آسيب زد پس كلا رابطه با همه ممنوع، ولى خب پيش مياد ديگه ... شايد خود منم تو روابطم به كسى آسيب زده باشم و متوجه نشده باشم، فكر ميكنم با هوشيارى اگر بشه رابطه رو مديريت كرد خيلى خيلى بهتره

البته كه بايد يطورى باشيم كه از تنها بودن نترسيم و لذت هم ببريم، ولى كناره گيرى و فردگرايى بطور مطلق، احساس ميكنم آسيب ميزنه به آدم 

سلام دختراکیا از خرید هیجانی جمعه سیاه در امان یودند ؟؟به نام خدا من 🤭👍

ما نیاز به سشوار داشتیم و دی جی . قیمت خیلی خوبی زده بود واسه اون مدل. به جای چهاروخورده ای. یک و خورده ای پرداخت کردیم. 

سلام دوستان مینی مالیستی🌺

امیدوارم حال دل همتون خوب باشه و سلامت باشین

حدود 2 هفته ای هست کمردرد دارم و تقریبا استراحت میکنم،دیگه این چند روز آخر که فقط غذای ساده درست کردم و هیچی اولش به سختی ظرف شستم و لباس که خیلی اذیت شدم. 

من تا میام یه کم رفع انباشتگی کنم یه چیزیم میشه و جسمم یاری نمیکنه 😉😔

خروجی:

یه شیشه مربا داشتیم که خورده نمیشد یکی از آشناها خوشش اومد منم از فرصت استفاده کردم مربا رو آوردم دادم بهشون

یه زیر پیراهن همسرم که شل و ول شده بود

شلوارک دخترم

راستی دوستان الان چند روزه لثه هام عفونت کرده دکتر هم رفتم چرک خشک داد ولی بهتر نشدم کسی راه حلی سراغ داده؟

خروجی:یه شیشه مربا داشتیم که خورده نمیشد یکی از آشناها خوشش اومد منم از فرصت استفاده کردم مربا رو آو ...

همون آنتی بیوتیک اگه نصفه ست تمومش کنید 

دمنوش آویش براری رفع عفونت بدن خوبه 

تعداد دفعات مسواک زدنتون رو بیشتر کنید

دوستتون دارم 💕

سلام دوستان مینی مالیستی🌺امیدوارم حال دل همتون خوب باشه و سلامت باشینحدود 2 هفته ای هست کمردرد دارم ...

وزنتون اگه بالا ست کمش کنید حتی 3-4کیلو

جایی اگه میشناسید که ماساژ درمانی دارند حتما چند جلسه برید 

بادکش گرم خیلی موثره

زیر نظر دکتر طب سنتی حجامت ساکرال خیلی جواب میده 

دوستتون دارم 💕

شادی جان من خیلی فکرم درگیر این نوضوع هستش.وقتی بچه بودیم به خاطر یه سری مسائل پدر و مادرم با هیچ کس ...

دررابطه بااین پستتون بگم ماهم تقریبااینطور بودین بااقوان درجه یک خودمون ارتباط داشتیم بافامیلای دور تر خیلیییی کم درحد نهایت سالی یکبار

حقیقتا اطرافیانم کسی به اصطلاح کدبانو نبود مادرخودم کدبانوی فامیله ولی خب نه صددرصدی الان که بزرگتر شدم اینو متوجه شدم که مادرم درمقایسه بااقوام بهتره نه کلا مه اونم بخاطر چند سال زندگیمون توی تهرانه که بادوستاش رفت وامد داشت وکلاسای مختلف میرفت وازخیلی شهرها دوستی داشت

واما خودم شیش ماه بعد ازدواجم رفتم شهر غریب تاهمین دوماه پیش ده سال اونجا زندگی کردم وبا همسایه هام مثل خواهربودیم وچون همسرامون همکار بودیم خب طبیعتا خیلی شرایطمون مثل هم بود بگم اندازه 20سال من یاد گرفتم ازشون 

هرکدومم که میرفتن وکسی هم جدید میومد کدبانوتر میشد 

مثلا اون سالهای اول رسم بود افطاری میدادیم وهمه رو دعوت میکردیم. من حتی بلدنبودم خورشتمو بزارم.میومدن کمکم وازشون یاد میگرفتم. مثلا توی همون مهمونی یکی ازدوستام میگفت ازبوی خورشت معلومه که گوشتش پخته من همینطور هاج وواج نگاهش میکردم ولی خب راه افتادم بعدش

یه مورد دیگه ام اگر تل گرام دارین کانال ایده های زنانگی عاااالیه البته نمیدونم هنوزم فعالیت میکنه یانه چون دوسه ساله ندارم دیگه این برنامه رو. توی کانال خانما سوالی مطرح میکنن وبقیه جواب میدن وایده میدن به هم به من که خیلی کمک کرد عین یه کتاب روش  زندگی بودبرای من

مینیمالیست

از مزایای رفت و آمدای زیادمون چیزی که از همه پررنگ تره، حل بهتر مسایل و مشکلاتمونه. مثلا الان پسر م ...

بله منم یکی ازعلتهایی که عاشق ارتباطم تنها بودنه بچهامه که متاسفانه توی برادروخواهرامون هیچکدوم هنوز ازدواج نکردن بجز خواهر شوهرم که پسراشون بزرگن.پس بایدبا اقوام درجه 2تعامل داشته باشم مثل خاله هام که بچهامون تقریباهم سنن

مینیمالیست