2777
2789

آدم باید ذات خوب داشته باشه چه دور باشی چه نزدیک اگه کسی ذاتش خوب نباشه راحتت نمیذاره.

متاسفانه بعضیا هرکاری کنی بازم براشون یه غریبه ای که انگار پسرشون رو از چنگشون درآوردی.

خدا ذات خوب بده

بله عزیزم .

ادامه اش ...

شوهرم همونشب در جواب تلفن خواهر بزرگه دعواشون کرد روز بعدم جواب مادرش داده که چرا به زنم چیزی گفتن بی احترامی کردن 

خلاصه از اون جریان‌ها سه ماهی میگذره 

من گاهی به مادره زنگ میزنم تعارف خونه میکنم اما نمیاد بهانه میاره اصنم بهم زنگ نمیزنه 

منم دیگه زنگش نمی‌زنم  خواهرارو هم یکی دوجابرخوردداشتم محل ندادم سلام نکردم اصلا 

منم ازاون موقع اصلا خونه مادرش نرفتم تنهاهم هرگز نمیرم

فقط جاری زنگ میزنه اومده خونمون مارو دعوت کرده یکبار 

تو عروسی هم که اونا بودن اون کنارمن بود بقیشون دور هم بودن حق هم میده بمن تاحدود بیشتری 

از دفاع سوهرمم خیلی خوشش اومد بهم گفت تو دلم گفتم احسنت به شوهرش 

خلاصه عزیزای دل که شماها باشید دلم پر ازشون و نمی‌خوام ریختشونو ببینم 

جنبه خوبی محبت نداشتن برای اون همه خوبی که کردم به جاریم گفتن وظیفش بوده 

مادره به حاریم گفته دخترام خط قرمز منن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادامه اش ...شوهرم همونشب در جواب تلفن خواهر بزرگه دعواشون کرد روز بعدم جواب مادرش داده که چرا به زنم ...

من از خواهراش خوشم نمیاد خیلی دورو دروغگو بی دین بهم‌انداز حسودن وقتی یک کدوم ناراحتی دارن دوتایی دیکم خودشونو قاطی میکنن که تیم بشن زن برادر حرص بدن 

همین مدت که نبودن اطرافم آرامشم بیشتر بوده شوهرمم همینطور 

اونا از اول روششون با ما دوتا عروسها همین بود  خیلی جاها بماها بی احترامی کزدن انگاری دیگه برامون دستشون رو شده 

نه عزیزم ازین ناراحتم ک با خودشیربنی های بیجاش باعث متوقع شدن خانواده همسر شده اصلا نمیتونم درکش کنم ...

حتما ايشون هم نمى تونن درك كنن كه شما چرا خودشيرينى نمى كنين

تربيت ؛ فرهنگ خانواده ؛ شرايطى كه داريد و شرايطى كه توش بزرگ شدين ؛خواست شما از زندگى و خواست ايشون از زندگى با هم متفاوته 

افراد شوخ افراد جدى رو نمى تونن درك كنن افراد جدى افراد شوخ رو و......

اگر دوست داريد تاپيك بت خانواده همسر رو بشكنيد رو مطالعه كنيد ان شاءالله بتونه بهتون كمك كنم

دعا نویسش کاربلد بوده 😂😂

😂😂😂😂نه والله دعانویس سراغ داری معرفی کن 😂😂😂😂

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

شما چیکارمیکنی برای خداعزیزی؟ میشه بگی

بخدا هیچ‌کار حتی ماه به ماه بهشون زنگم نمی‌زنم مادرشوهرم آنقدر ناراحته ...فقط هرکار دارم زنگ میزنم پدرشوهرم که انجام بده یا پول بزنه 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

خدا حفظتون کنه برا هم ،دقیقا درسته نقش خانواده همسر خیلی خیلی تو زندگی مهمه ،دقیقا کاری کردن با من ک ...

خدا ایشالا مشکلتو حل کنه ...همین خوبیهای پدرو مادرشوهرم باعث شده منو شوهرم باهم خوب بمونیم ..اینو من مطمئنم والا اگه اونا بد بودن من آدم کم تحملبم آستانه صبرمم پایین و پدرمادرمم خیلی پشتمن ..مطمئنا اونا دخالتگر بودن من نمی‌تونستم تحمل کنم و میزاشتم میرفتم پیش مامان بابام

صميميت با جارى ؛ بنظرم داريد اشتباه بزرگى مي كنيد

من جاریمو میشناسم 

تو همه خونواده ها جاری بد نیس و خواهر شوهر خوب 

مال من برعکس 

اونا خودشون روز اول عقد بمن گفتن مانمیخایم شمادوتا باهم خوب باشین خیلی آروم گفتن 

بعد اونم هرچی تونستن دروغ گفته بودن در مورد اون که من و شوهرم بااون دونفر سرد باشیم 

خودشون سه خواهر هوای همو دارن و وقتی لایک زن برادر بد باشن هرسه تاشون و اون زن برادر دیگه هم با خودشون میکنن تا اون یکی دیگرو اذیت کنن اما هم من هم اون اینو فهمیدیم حالا 

من جاریمو میشناسم تو همه خونواده ها جاری بد نیس و خواهر شوهر خوب مال من برعکس اونا خودشون روز اول عق ...

من اصلا اعتقادى به اينكه جارى بد يا خوبه خواهر شوهر بد يا خوبه پدرشوهر عروس رو دوست داره مادرشوهر نداره ؛ ندارم

به عينه اين مطلب رو در زندگى خيلى از افراد ديدم حتى با قدمت  رابطه هاى طولانى مدت

اما در مورد شما اميدوارم من اشتباه كرده باشم نه شما

چون هزينه صميميت با افراد اشتباه بسيار سنگينه

من مجردم

تجربه ام هم ربطی به زندگی متاهلی نداره . اونم اینه : 

وارد صحبت و جدل بیهوده نشو . اتفاقی که اول این تاپیک افتاد . اصلا لازم نیست به همه توضیح بدی ، بقیه رو قانع کنی ، رو کم کنی ، بخوای به همه کمک کنی یا هرچی. گاهی لازمه برای آرامش خودت ندیده و نشنیده بگیری . نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه. 

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن