2777
2789
من اصلا اعتقادى به اينكه جارى بد يا خوبه خواهر شوهر بد يا خوبه پدرشوهر عروس رو دوست داره مادرشوهر ند ...

عزیزم جاری من رفت باشوهزم حرف زد و نصیحتش کرد که زنتو تو جمع خون‌وادت خراب نکن که خواهرت پیام داده فضولی کرده 

چیزی که من خودم نتونستم بگم جاریم جرئت کرد گفت بعدشم من صمیمی زیاد نیستم که در حد رفت آمد حفظ احترام این چیزا و اینکه میگه چرا دلخوری گفتم اینا دلیلاشه 

گفت‌بمن کامل نگفتند ‌‌تورو مقصر جلوه دادند فقط 

حتما ايشون هم نمى تونن درك كنن كه شما چرا خودشيرينى نمى كنينتربيت ؛ فرهنگ خانواده ؛ شرايطى كه داريد ...

من اینو نمیفهمم که چرا انقد مسخرش میکنن تیکه میندازن خانوادش و بی احترام میکنن باز خودشیرینی میکنه انگار میترسه بیچاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جاریمو میشناسم تو همه خونواده ها جاری بد نیس و خواهر شوهر خوب مال من برعکس اونا خودشون روز اول عق ...

واقعا چرااین جوری میکنن انگارمریضن. من فکر میکنم کسی که با یه عروس بد باشن وگاردبگیرن مقابلش نسبت به بقیه عروسها هم همین حس را دارن. واگر بایکی خوب میشن برای چزوندن بقیه عروسها اینکارو میکنن. 

❤️❤️

تو هم متقابلا نخواهشون.این همه آدم.اون ها بخواهنت.خواستن بعضی از خانواده های همسر که از روی محبت و ع ...

خداوکیلی کمشون نذاشتم ولی خیلی اذیت کردن منم چن وقته فهمیدم نباید باهاشون ارتباط داشته باشم ،فوق العاده حسودن و چشم تنگ ولی واقعا هرچی خودمونو جمع میکنیم بازم ردپاشون تو زندگی و روابط ما هست منم آخرین تصمیمی ک گرفتم همین بود ب همسرمم گفتم جدا شیم برو پیششون بلکه دست از سر هممون بردارن و بتونیم نفس بکشیم،ولی دلم هزار تیکه شده میدونم خدا هست و میبینه

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
خدا ایشالا مشکلتو حل کنه ...همین خوبیهای پدرو مادرشوهرم باعث شده منو شوهرم باهم خوب بمونیم ..اینو من ...

ماشالله🧿🧿 طفلک شوهرم برا رفاه ما همه کاری کرد نتونستن ببینن ،چون کم ما نمیذاشت همه کاری کردن الان ما تو زندگیمون ب مشکل اقتصادی خوردیم کنارش موندم ولی خیلی شیک گفتن برو جدا شو برا چی موندی ،من جوابشونو دادم و باز تمحل کردم تا بلکه با هم بسازیم دوباره ،ولی بازم ولکن نیستن

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
واقعا چرااین جوری میکنن انگارمریضن. من فکر میکنم کسی که با یه عروس بد باشن وگاردبگیرن مقابلش نسبت به ...

اره مربضن 

همین الان مادرشوهرم زنگ زده شوهرم حال پسرم پرسید بدون اینکه بگه زنت چطوره یا حال منو بپرسه 

درحالیکه من باوجود این ناراحتی ها هر هفته بهش زنگ میزدم حالشو می‌پرسیدم میگفتم بیاین خونمون همین دو روز پیش زنگ زدم گفتم من و پسرم هردو مریضیم 

تلفن که قطع شد به شوهرم گفتم همیشه حال مادرتو میپرسم تعارف میکنم بیاد دو روز پیش گفتم ما مریضیم 

زنگ زده حال بچه رو می‌پرسه از زنت نمیپرسه که چطوره تازه باردارم هستم 

گفتم منم دیگه زنگ نمی‌زنم به هیچکس 

شوهرم که هیچی نگفت 

اره مربضن همین الان مادرشوهرم زنگ زده شوهرم حال پسرم پرسید بدون اینکه بگه زنت چطوره یا حال منو بپرسه ...

مواظب خودت باش عزیزم. وقتی شوهرت هیچی نمیگه یعنی حرف شما براش مهم نیست واز مادرش راصیه. البته کاری هم نمیتونه بکنه. ولی من ازوقتی اینجوری دیدم سعی میکنم اولویت زندگیم فقط خودم وبچه ام باشیم. خدابزرگه. اونموقع که میگن دختر بدنیانیاد به خاطر این نامردیهای روزگاره. خداکمکت کنه به سلامتی هم نینی بدنیابیاد

❤️❤️

راستش من تجربه ندارم چندان

ولی طبق تجربه های زیسته بقیه میگم

همیشه دوری و دوستی خوبه

صمیمیت زیاد نباشه 

هیچوقت بد خانواده همسرت و پیش همسرت نگو

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ماشالله🧿🧿 طفلک شوهرم برا رفاه ما همه کاری کرد نتونستن ببینن ،چون کم ما نمیذاشت همه کاری کردن الان ...

طفلی تو ...ایشالا همه چی واست درست میشه ...خدایی نقش خانواده تو بهبود و گرمی زندگی خیلی مهمه .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شاید باورت نشه بخدا نمی‌خوام مثلا کلاس بزارم یکساعت پیش پدرشوهرم زنگ زد بشوهرم گفت دندونای زنتو‌ کامل درست کن که ۲مدل نباشه اینهمه زحمت کشیده و درد کشیده نتیجش خوب باشه ...چون من دندونامو ایمپلنتکردم منظورش این بود بقیه رو لمینت کنم که جنساشون مث هم سرامیکی باشه و دندونام دو مدلع نشه ...جدا به توصیه ی شوهرم با منم صحبت کرد که دندوناتو یکدست درست کن که از قشنگیش نیفته..تا این حد خواسشون به من هست و مواظبمن .‌‌...خیلی پدرشوهرمو دوست دارم خیلی خوبه

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

من چیزی که تو این چندسال بهش رسیدم اینه که هرچی رفت و آمد کمتر باشه و به اصطلاح دوری و دوستی باشه هم احترامت بیشتره هم رابطه ها بهتر هس... اگه زود به زود و دم به دیقه خونه مادرشوهر باشیم هم توقعاتشون از عروس بالامیره و هم ممکنه تو مواردی حرمتها ازبین بره... بهتره که یه رودربایسی بینمون باشه

بیش از حد با خانواده شوهر صمیمی نشیم و یه حدو حدودی بینمون باشه

همه مسائل و خرید و ریز زندگیمونو بهشون نگیم 

اگه تو مواردی باهاشون اختلاف نظر داریم و یا حتی ممکنه از اعضای خانواده شوهر از یکی خوشمون نیاد، نباید تو رفتار مشخصا نشون بدیم که فلانی من با تو دشمنم

باید باسیاست رفتار کرد

اگه هم حرفی چیزی بین ما و خانواده شوهر پیش میاد یاحرفی میزنن که بهمون برمیخوره و ناراحت میشیم سریع نزاریم کف دست شوهر.. وهرچی شد بهش نگیم.. خودمون حل کنیم... بد خانوادش روهم پیشش نگیم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
مواظب خودت باش عزیزم. وقتی شوهرت هیچی نمیگه یعنی حرف شما براش مهم نیست واز مادرش راصیه. البته کاری ه ...

نه شوهرم کلا ساکته زیاد حرف نمیزنه 

بعدشم مادرشه میخواد چیکار کنه تحفه رو