یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اوق خیلی چندش اوره کاش این کلمه از دهنشون بیوفته😑😑😑😑😑😑😑😑
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
[QUOTE=362159366]تیکه که نه ولی همشون میگن جوووووون اوق خیلی چندش اوره کاش این کلمه از دهنشون بیوفته ...
دقیقاااااا
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
من یکیش یه پسر خیلی خوشگل بود که از خودم کوچیکتر بود تو راه مدرسه همدیگرو میدیدیم اونم با دوچرخه میرفت مدرسه منم پیاده یبار منو تنهایی گیر آورد از کنارش داشتم رد میشدم یه بوس گنده از دور کرد و رفت یبار یکیش اینقدر زل زده بود به من بنده خدا بعدا فهمیدم لاله با موتور بود یهو به خودش اومد که داره میوفته تو جوب مسیرش عوض کرد یبارم تو شمال بودیم دوتا مرد کنده از کنارشون رد شدم صدای یکیش شنیدم گفت عجب گوشتیه یکی دیگه هم قدش دومتر بود فکر کنم از کنارم رد شد گفت خره مرتیکه خر و...😐😂😂