2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت کی تورو میگیره

339 بازدید | 36 پست

ماهردو کارمندیم انقد مشغله داریم شاید همو هفته ای یه بار یا دوهفته یبار یکی دوساعت ببینیم چندوقته یابه زور بیرون میاد یا وقتی میاد همش جایی ک میشینیم درو دیوار نگاه میکنه و چرت و پرت میگه

اونروزی دانشگاه کار داشتم اونم خوابگاه بود گفتم من میام توروهم میبینم 

وقتی رفتم بااینکه استادم نبود گفتم فقط برم اونو ببینم مریضم بودم دوباررفته بودم دکتر

توی سوز سرما رفتم بهش پیام دادم که من اومدم دانشگاه ۴ساعت رفتم توی محوطه نشستم گفتم همینطور ک منتطر استادم هستم ببینم واسه این چقدر مهمم از ساعت یک تا ۵ هیچ هبری نشد اومدم خونه و گوشیمو خاموش کردم...یه هفته اخم و تخم کردم ی کلمه محبت آمیز نگفت هیچ کاری نکرد از دلم دراره خودم آشتی کردم

امروز صبح زنگ زد وقتی یکم صحبت کردیم بهم گفت کی تورو میگیره

هیچی نگفتم

۷ساله باهاشم درسته هیچ خواستگاری ندارم ولی اون فک میکنه همه رو بخاطر اون رد کردم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

شما به من بگید من حق دارم ناراحت باشم؟یا بچه بازیه

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشون احتمالا هدفش فقط زنه شاغلهشما که مستقلی اینو میخوای چیکار

۷سال باهم بودیم تازه اول کارمونه قبلا بهتر بود ولی جدید خیلی تو سرم میزنه ک خواستگار نداری

صد درصد حق دارید ؟ چند سالته؟

۲۷سال

۷سال زیاده چرا نمیاد خواستگاری؟

تازه رفتیم سرکار قراره بعد از عید بیاد

عقد کردی؟

نه

۷سال باهم بودیم تازه اول کارمونه قبلا بهتر بود ولی جدید خیلی تو سرم میزنه ک خواستگار نداری

همه پسرا همینن

معتقدن دختری که طولانی مدت باهاشون بمونه رو کسی نمیخواد

البته موارد استثنا هم هست ولی اکثرا همین تفکر رو دارن

میگن وفتی این دخترو بقیه نمیخوان چرا من بخوام و فکر میکنن دارن به دختره لطف میکنن!

به نظرم تنها موندن بهتر از بودن با همچین کسیه

خودتو نجات بده

به پسرا نباید بیشتر از ۶ ماه یا نهایتا یسال فرصت داد

وگرنه دیگه قدرتو نمیدونن

{ خانم هستم }
خوب به نظرم زیاد تحویلش نگیر

من کلا تحویل نمیگیرم ولی انگار اصلا نازم خریدار نداره سر ظهر بهش پیام دادم ک از حرف زدنت خوشم نیومد بخاطر تو خواستگارای بااخلاقو خوبمو رد نکردم ک الان بگی کی تورو میگیره...پیام داده ک من با خنده گفتم ولی هرطور راحتی

تازه رفتیم سرکار قراره بعد از عید بیاد

دخترمم عزیزم  مادر جان هفت ساله صبر کردی  تازه بعد عید می خواد بیاد خواستگاری و هیچ توجهی به تو نداره و منت سرت دارهکه خواستگار هم نداری و من محض رضای خدا آرم تورو میگیرم و تو دنبال این که حق داری یا نه!!!!!!!