2777
2789

سلام هفته ی چند هستین شما

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا نمیری دکتر؟ممکنه خطرناک بشه.

من باردارب اولم اسهال گرفتم دکتر میگفت ممکنه منجر به زایمان بشه البته نمیدونم چرااین حرفو میزد.

حالا یه چیز دیگه اینکه این بارداری اسهال گرفتم دکتر داروخونه بهم گفت اگر بیشتر از چهار بار در روز دفع نداری مشکلی نیست.

حالا خودمم شانسم فردا زایمانمه هم اسهال دارم هم دل پیچه

من از يبوست دارم زجر ميكشم اين چند وقته ، بارداري يبوست مياره تعجبم ميگي اسهالي!! بهتره بري دكتر فردا واسه محكم كاري ، شايدم چيزي خوردي اينجوري شدي در كل بعيد ميدونم واسه جنينت مشكلي داشته باشه

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"

عزیزم شااید ویروسیه

چون منم گرفته بودم

تازه تازه دارم خوب میشم

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
منجر به زایمان شد؟ هفته چند بودین این حرفو زد؟

نه من سن بارداریم خیلی زیاد بود اونموقع شاید هفته سی و پنج بعدم همون روز اول که احساس کردم حالم خوب نیست فوری رفتم بیمارستان

اگه نعنا برا جنین ضرری نداشته باشه

نعنا و شاه اسپرن و نبات رو بجوشون بخور

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
من از يبوست دارم زجر ميكشم اين چند وقته ، بارداري يبوست مياره تعجبم ميگي اسهالي!! بهتره بري دكتر فرد ...

نمیدونم اخه قبلش‌قرص سفالکسین خوردم اسهال شدم ولی الان چند روزه ک قطع کردم  

منجر به زایمان شد؟ هفته چند بودین این حرفو زد؟

پرخوری نمیکنی؟یا قاطی پاتی همه چی بخوری باهم؟

مثلا من الان میدونم اسهالم از پرخوریه😅😅😅

چون فرداسب زایمانمه میخوام تمام چیزهایی که این مدت نتوردم و بعد از زایمانمم نمیتونم بخورم رو بخورم😆😂😂😂