2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کته وماست

موز وبه بخور درست میشی

منم اوایل بارداریم شدم اینقدر بد بود که مجبور شدم سرم بزنم اما قرصهایی که بهم دادو نخوردم

اگر شدیده حتما دکتر برو

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
من از يبوست دارم زجر ميكشم اين چند وقته ، بارداري يبوست مياره تعجبم ميگي اسهالي!! بهتره بري دكتر فرد ...

اره دقیقا ..من همش استرس دارم بعد یه هفته ای که زخم شدم که نکنه دوباره اوتجوری بشم .الانم دوروزه دیشویی نرفتم میترسم

اره دقیقا ..من همش استرس دارم بعد یه هفته ای که زخم شدم که نکنه دوباره اوتجوری بشم .الانم دوروزه دیش ...

اگه زخم شدي حتما برو دكتر بگو بهت شياف بده بدتر ميشي به مرور ، منم مشكل تو رو داشتم بهم شياف داد هم درمانيه هم مسكن ، از بينش برد ، حتما برو دكتر پشت گوش ننداز ، راحت ميشي 

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
اگه زخم شدي حتما برو دكتر بگو بهت شياف بده بدتر ميشي به مرور ، منم مشكل تو رو داشتم بهم شياف داد هم ...

من دکترم هیدروکسید منیزیوم هم داد اونو اگه هر شب بهورم بدک نیستم اما خیلی میترسم

من دکترم هیدروکسید منیزیوم هم داد اونو اگه هر شب بهورم بدک نیستم اما خیلی میترسم

من ايران نيستم بهم فقط شياف درماني داد ، اما در كل درمانش كن هموروييد نشه خداي نكرده مثل من 

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
من ايران نيستم بهم فقط شياف درماني داد ، اما در كل درمانش كن هموروييد نشه خداي نكرده مثل من 

اخه متاسفاته تو بارداری اکثر داروها و شیافای ملین رده بی و سی هستن .. غذاهای طبیعی هم هم اثرشون دیرتره هم من بخاطر تهوع نمیتونم خیلی بهورم ..انشالله هیچکس اینطوری نشه ..موفق باشید 😍

وای دوستان دعا کنید خیلی حال بدیه خدایا شکرت 

سلام عزیزم یکم دیده ولی میخام بدونم چکارکردی خوب شدی من هفته هشتم و چهارروزه اسهالم و فقط موقع احساس دسشویی رفتن زیر دلم و شکمم درد شدیدی داره بعد اینکه میام بیرون خوبم دیگه روزی ۸ ۹ بار میرم دسشویی 

به تعطیلی خوردم دکترم در دسترس نبود فردا تازه میتونم برم پیشش

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏