2777
2789
پرخوری نمیکنی؟یا قاطی پاتی همه چی بخوری باهم؟ مثلا من الان میدونم اسهالم از پرخوریه😅😅😅 چون فردا ...

زایمان طبیعی؟؟؟؟😘

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرخوری نمیکنی؟یا قاطی پاتی همه چی بخوری باهم؟ مثلا من الان میدونم اسهالم از پرخوریه😅😅😅 چون فردا ...

عزیزم ان شاءالله نی نیت سالم و سلامت میاد بغلت

موقع زایمانت برا نی نی ندارام دعا کن قربونت برم😍

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

ان شاالله به سلامتی زایمان کنی عزیز برای ما هم دعا کن ...

زایمان طبیعی؟؟؟؟😘

به سلامتی عزیز زایمان کنی انشاالله قدمش برای خودتو خانوادت پر از خیر و برکت باشه و یه فرزند نام دار به دنیا بیاری 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
نمیدونم اخه قبلش‌قرص سفالکسین خوردم اسهال شدم ولی الان چند روزه ک قطع کردم  

برنج و ماست بخور خوب ميشي ، تا حالا جايي نشنيدم اسهال واسه بارداري خطرناك باشه فقط ظاهرا اوضاع شكمت ريخته به هم ، اگه تا فردا ادامه داشت برو دكتر 

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
زایمان طبیعی؟؟؟؟😘

ممنون از همه ی دوستان.

ایشالا زایمان همه ی باردارا راحت باشه و خدا به همه ی اون هایی هم که دلشون میخواد بچه بده.

نه خب قطعا سزارین هستم که انقدر تاریخ زایمانم دقیقه😀😂😁طبیعی خو یهو زایمان میکنی.

ممنون از همه ی دوستان. ایشالا زایمان همه ی باردارا راحت باشه و خدا به همه ی اون هایی هم که دلشون می ...

ب سلامتی ان شاالله زایمان راحت.... ان شاالله موقع زایمان ماااا

ممنون از همه ی دوستان. ایشالا زایمان همه ی باردارا راحت باشه و خدا به همه ی اون هایی هم که دلشون می ...

وای عزیزم

الهی به سلامتی و دل خوش نی نیتو بغل کنی😍

ای خدا چقد دلم این لحظه رو میخواد

فک کنم از ذوق پر پر شم من😑

خود اسهال ب کنار دلپیچه ش امون آدمو میبره 

آره والا

منکه افتضاح دلپیچه داشتم

حس میکردم نافم سفت میشد

ان شاءالله که زودی خوب شی

ب سلامتی ان شاالله زایمان راحت.... ان شاالله موقع زایمان ماااا

عزيزم هفته پيش خواهرم اينطوري شد اما اون ١٥ سالشه تمام مدت دسشويي بود و وقتي مامان بردش دكتر ميگفت ٤،٥ نفر دگ همرمان با خواهرم همينطوري بودن و دكتر براي همشون  سرم زده بود و گفته بود يك ويروسه ك جديدا اومده.تو هم حتما برو دكتر

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋