2777
2789

خیلی دلم گرفته اصلا نمیتونم ب آینده فکر کنم

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

4 ساله ازدواج کردم یه بچه 3ماهه دارم فقط تونستم رشته تحصیلیم رو عوض کنم ...ب هیچی دل خوش نیستم

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از شوهرم دلخورم جز خانوادش کسی رو نمیبینه دوست داشتنش الکیه ... 

خیلی از شوهرم دلخورم جز خانوادش کسی رو نمیبینه دوست داشتنش الکیه ... 

حساسیت روی خانواده اش رو کاملا بذار کنار ببین بازهم همینطوره 

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃

شوهرم ب فکر نیست ... ازدرون داغونم ... فقط عادت کردم ب زندگی

حساسیت روی خانواده اش رو کاملا بذار کنار ببین بازهم همینطوره 

دلش نمیخواد بیاد خونه مامانمینا ... برام مهم نیست اما آبروم پیش اونام میره خب هرچی خوبیه در موردش گفتم ازبین داره میره کم کم من چی هر جمعه موظف هستم برم خ مامانش

بچه م شده دلیل زندگیم. فقط

خوب پس خداروشکر خدا برات حفظش کنه همه ما ازبچگی هدفمون اینه که بزرگ بشیم درس بخونیم به جایی برسیم ازدواج کنیم بچه دار بشیم وآینده بچه رو بسازیم با خوشی های فرزندمون خوش باشیم شما خدارو شکر تاحالا به این ها رسیدی دیگه مشکلت چیه 

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃

من هیچوقت بروش نیاووردم اما بخاطره خیلی چیزا حلالش نمیکنم الان گریم.گرفت