2777
2789
عنوان

شراب خوردن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 37 پست
من خیلی دوس دارم شوهر ایندم اهلش باشه حالا برعکس یه بچه مثبت گلابی گیرم میاد

اونایی ک میخورن یهو ترسشون میریزه میرن دعوا یا تجاوز یا ادا و اصول در میارن پیش مردم تو خیابون آبروریزی میکنن 

ی نفرو میشناسم خورده بود یکیو بیخودی تو مغازه زده بود کل کسبه و فامیل جمع کرد برد گوه خوری کرد بلکه یارو نره شکایت کنه.

البته نمیخوام اسی رو بترسونم ولی واقعیته

دهنشون بوی گند میده

باارزش‌ترین دارایی انسان داشتن آدم اَمنه .....ولی بابت بچه های گلم شکرت خدا🥰🧍🚶‍♀️‍➡️🧍‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیخوره من از این میترسم دوباره بره سمتش

نه اینطپر آدما ببخشید قصد توهین ندارم ی اصطلاحه سگ توبن نمیرن سمتش من شوهرم توبه کرد نخورد دیکه 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
من همسرم بخوره جلو خودم میخوره توم بزار هرکاری میکنه پیش خودت باشه البته همسرم اهلش نیست کلی میگم

همسر منم اهلش نیس میترسم بهش بگن زن ذلیل و اینا بهش بربخوره بخوره

همسرمنم وقتی میره خونه فامیلش میخورههمشون میخورن جز‌خانوما میارن جلو ما میخورن منم دوست ندارم اما دی ...

همسر من نمیخوره یبار گف خوردم حالا به دروغ یا راست میدونم دیگه نخورده الان هنوز استرس اون شب تو جونمه

اونایی ک میخورن یهو ترسشون میریزه میرن دعوا یا تجاوز یا ادا و اصول در میارن پیش مردم تو خیابون آبرور ...

یکی ام همینجا تایپیک زده بود هر دفعه رفته الکل خورده کتک کاری و ..... راه میندازه یکی دیگه ام تایپیک زده بود کلیه یا کبد همسرش از کار افتاده بود....... 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
همسر من نمیخوره یبار گف خوردم حالا به دروغ یا راست میدونم دیگه نخورده الان هنوز استرس اون شب تو جونم ...

هرچی حساستربشی بدترمیشه بیخیال شو

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
بحث اعتماد نیست دورهم بودن یکم خورده زندگی واسه خودت عذاب کردی دیگه والا نمی‌دونم چیبگم

نگاه توی یه خانواده ای بزرگ شدی که بوده توش اینجور چیزا من تاحالا یبار هم ندیده بودم