2777
2789
عنوان

مگه میشه آدم یه دفعه عاشق کسی بشه

173 بازدید | 13 پست

من ازون آدمایی بودم که سفت و سخت مخالف وجود عشق بودم و میگفتم من هیچ وقت ازدواج نمیکنم 

ولی الان باورتون نمیشه فقط دو روزه با یه نفر صحبت کردم حتی ندیدم عکسشو ولی به شدت حس وابستگی بهش پیدا کردم ، دلم میخواد جونمو براش بدم . حس میکنم سال هاس میشناسمش ، یه ارتباط شدیدی بین خودم و اون احساس میکنم انگار تمام عمرم منتظرش بودم 

به نظرتون چرا اینطوری شدم؟ 

خودم اصن دوس نداشتم وارد رابطه عاطفی بشم ولی این حس دست خودم نیس 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ندیده چطور عاشق شدی؟ چند سالته

۱۸

بهم گف نه چهره خوبی داره نه ثروت خاصی حتی تحصیلات هم نداره ولی به شدت حس علاقه بهش پیدا کردم انگار بخشی از وجودمه خودم هم گیج شدم که چرا اینجور شدم 

به نظرت به خاطر سنم اینجوری شدم؟ 

نه اصلا اعتقاد ندارم

من حتی بچه خودمم تو یه نگاه عاشقش نشدم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
نه اصلا اعتقاد ندارممن حتی بچه خودمم تو یه نگاه عاشقش نشدم

ولی من از الان عاشق بچه ای ام که ندارم 

اصلا تصور اینکه یه روز یه بچه از وجود من باشم قند تو دلم آب میکنه

حاضرم کل زندگیمو واس خوشبختی و لبخندش بدم

الانم همین احساسو نسبت به این پسر دارم 

برا منم پیش اومده عشق مجازی چند سال میگذره وروز به روز علاقم بیشتر میشه. من سنم زیاده یه بار ازدواج کردم و با تجربه و پخته عمل کردم ولی شما که سنت کمه حواستو جمع کن و سعی کن تا وابستگیت زیاد نشده ببینیش از نظر ظاهر و باطن بسنجیش چون یه ساعت مکالمه حضوری برابر ۵۰۰ ساعت تلفنی یا مجازی ارزش داره

البته بیرون کافی شاپی جایی قرار بذار و به هیچ وجه تو ماشینش یا جای خلوت باهاش نرو

اگه گفت برسونمت بگو نه بابام گفته خودم میام دنبالت

البته همه اینا به شرطی که شهرتون کوچیک نباشه

ولی من از الان عاشق بچه ای ام که ندارم اصلا تصور اینکه یه روز یه بچه از وجود من باشم قند تو دلم آب م ...

خب همه همین حس رو دارن...

این احساس مسئولیت هست، دوست داشتن نیست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بخاطر این کشش و واکنش وعاطفه زیاد میگن بهتره زن قاضی نباشه

خشم ، شهوت و جاه طلبی و ... هم احساسات هستن ولی چون توی مردا قوی ترن کسی اونا رو نقطه ضعف نمیدونه

الان مردا بیشتر از زنا عصبانی میشن و واکنش نشون میدن چرا اجازه دارن قاضی بشن؟