2777
2789
عنوان

بنظرتون ادامه بدم یا نه

171 بازدید | 21 پست

با یه پسری دوماهه اشنا شدم و به صورت کلی از لحاظ ظاهری اخلاقی مالی اینا از نظرم خوبه. با این وجود من اعتماد کردن به ادما برام سخته و با یه اکانت فیک بهش پیام دادم و پا داد. الان همچنان به من اهمیت میده ولی به اون اکانت فیک هم پیام میده. البته توی معرفی درمورد شغلش به اکانت فیکم دروغ گفت. بنظرتون ادامه بدم یا نه؟ از یه طرف میگم نمیشه بهش اعتماد کرد از یه طرف میگم چرا ینفر که پسندمه بخاطر امتحان‌ کردنش رد کنم و تقریباً همه پسرا رو اگه امتحان کنی پا میدن. نظر شما چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهش بگو اگه برات باارزشم چرا به فیک‌پا میدی توصیحشو بشنو ارزشهات چیه؟ هیچ وقت به خاطر دیگری یا تن ...

مسلما با دروع میگه متوجه شدم خودتی واسه همون جواب دادم

میدونی چیه؟ انگار دوبرابر روزایی که خوشحالم کردی بهم غم رسوندی.. 🥀

خب بهش بگو اگه برات باارزشم چرا به فیک‌پا میدی توصیحشو بشنو ارزشهات چیه؟ هیچ وقت به خاطر دیگری یا تن ...

اینجوری حس میکنم ارزشم میاد پایین. هیچوقت بهش نمیگم من بودم 

سلااام 

خیر این اقا علاوه بر پا دادن تازه دروغگو هم هست آدم متعددی نیست وقتی دو نفر وارد ی ارتباط میشن هر دو باید نسبت فرد مقابل متعهد باشن این تعهد منظورم این نیست ک کلا روابط اجتماعی رو بذارن کنار منظورمارزش و احترامی براتون قائل نیست ب راحتی هم دروغ میگه 

خودتو زودتر بکش کنار اگر براش مهم باشی و واقعا بخوادت محاله از دست بده شما رو 

نه دیگه کسی که انقدر نامیزون باشه مشخصه که باید ردش کرد باید بگی چون فهمیدی منم برام‌این رفتارت عجیب ...

جواب خوبی دادی👌

اینجوری حس میکنم ارزشم میاد پایین. هیچوقت بهش نمیگم من بودم

خب نگو فقط پرسید بگو نمیخوام از رابطه خوشم نمیاد دوست ندارم