2777
2789

سلام من یه درخواست وام کردم از سرپرستی بانک اقدام کردم بار اول گفتن فردا برو شعبه ما نامتو میزنیم رفتم شعبه گفتن برات نامه زدن طبق شرایط و ضوابط اونم به تو تعلق نمیگیره دوباره رفتم ریاست سرپرستی باز برام نامه زدن اینبار رفتم شعب ه بهم تاریخ دادن که مدارک ضامن بیارم حالا نامه ایی که اینبار برام زدن نوشته اعطای تسهیلات درقبال وثایق و ضامن مورد قبول شعبه وفق شرایط و مقررات بلامانع است این جمله یعنی چی؟نکنه دوباره سر تاریخ برم بگن باز زده وفق شرایط مقررات و تو رتبت پایینه و نمیدونم گردش حساب نداری اینا 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
گفته ضامن و وثیقه اورد وام بدین بهش

اون وفق شرایط بلامانع هست چیه

راستی بند اخرشم نوشته مشروط به اینکه سقف تسهیلات خرد نزد بانک ملی بیشتر از ۲۰۰ میلیون تومان نباشد این چیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون وفق شرایط بلامانع هست چیهراستی بند اخرشم نوشته مشروط به اینکه سقف تسهیلات خرد نزد بانک ملی بیشتر ...

رتبه اعتباریت چیه؟

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

رتبه اعتباریت چیه؟

یه سه تومن معوقه داشتم و ازش بیخبر بودم نه پیامی میومد نه چیزی فکر کردم قسطام تموم شده نگو این سه تومنه بوده همچنان همون رتبمو حسابی اورده پایین شدم ایی ۳ واسه همون از سرپرستی اقدام کردم وگرنه شعبه که بهم نمیداد

کلا پروسه وام طول میکشه خیلی آدمو پاس میدن اینوراونورفقط اگر سپرده کرده باشی یکم بهت آسون میگیرن

والا سپرده هم شوهرم کرد وام کجا بود دیگه خودم اقدام کردم گفتم واسه خانما یکم اسون تر میگیرن متاسفانه یا خوشبختانه 😔

یه سه تومن معوقه داشتم و ازش بیخبر بودم نه پیامی میومد نه چیزی فکر کردم قسطام تموم شده نگو این سه تو ...

خب ما کلا به رتبه eوام نمیدیم مگر با وثایق و ضمانت

یه بخشی از وامت مسدود میکنن تا تموم بشه اقساطش

خب ما کلا به رتبه eوام نمیدیم مگر با وثایق و ضمانتیه بخشی از وامت مسدود میکنن تا تموم بشه اقساطش

فکر نمیکنم مسدود بشه کارت اعتباری هستا نوشته کارت اعتباری بهم بدن 

خب ما کلا به رتبه eوام نمیدیم مگر با وثایق و ضمانتیه بخشی از وامت مسدود میکنن تا تموم بشه اقساطش

االان ضامن میخوام یه جواز کسب دار ببرم قبول میشه به نظرت؟کدملیشو دادم گفتن معوقه اینا نداره حالا برو مدارکشو بیار ببینیم

فکر نمیکنم مسدود بشه کارت اعتباری هستا نوشته کارت اعتباری بهم بدن

بدی کارت اعتباری اینه که فقط میتونی باهاش خرید کنی