2777
2789
عنوان

اقدامی های ماه آذر

1874 بازدید | 264 پست

بیاین از آمادگی برای اقدامتون بگید

‌‌‌‌‌‌‌‌*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم* وَالْعَصْرِ۞إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ۞إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَ تَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ۞‌‌  

سلام بیاین از آمادگیهاتون برای اقدام بگید

‌‌‌‌‌‌‌‌*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم* وَالْعَصْرِ۞إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ۞إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَ تَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ۞‌‌  

اگه خدا بخواد و باردار بشیم

بجه هامون شهریوری میشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ کس این ماه نمیخواد اقدام کنه

هیچی فعلا رفتیم از اسپرم داده همسرم دکتر گفت واریکوسل شدیدداره پیشگیری کردیم پیش یه دکتر دگ رفتیم گفت خیلی عالیه وچرا دروغ گفته عایا

هیچی دیگه شوهرم داره قهوه میخوره ویخ بزاره برم اقدام

دیشب اقدام داظتم امروزم ترشحات کش دار دارم نمیدونم علاش چیه. خدا کنه تخمک گذاریم باشه اخه دوماه میش کیست۶ سانتی داستم ک دوماه قرص خوردم

خـــدای مهربونم این ماه منو مامان میکنه مییییدونم😍تیکر بارداریمو زودتر زدم😍