2777
2789
عنوان

همین یکم پیش از جاده رسیدیم😂

210 بازدید | 19 پست

خونه مامانم اینا بودیم، من از صبح، شوهرمم واسه شام اومد،، بعد دیگه ۱ونیم تو راه بودیم،، 

من همیشه شبا تا ۳ونیم بیدارم تو دلیمم حتی بیداره و لگد میزنه تا نصف شب،، امشب میگه منم میخام باهاتون بیدار باشم، رفته دوش بگیره سرحال شه بیدار بمونه

ولی مطمئنم یکمم تنش راحت میشه، بیهوش میوفته😂😂😂

میخام اومدنی باهاش شرط بذارم اگه باخت یه کاری برام انجام بده یا یه چیزی برام بخرم ولی نمیدونم چی شرط بذارم🤣

متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره جاشو گرم و نرم کن بخوابه😂

میدونی یه مشکل اینه خودمم خسته شدم یه کم خوابم میاد

میترسم شرط بذارم خودم خوابم بگیره ضایع شم🤦🏻‍♀️😬 بد شبی رو انتخاب کرده، اه، ولی میمونم🫡

میدونی یه مشکل اینه خودمم خسته شدم یه کم خوابم میادمیترسم شرط بذارم خودم خوابم بگیره ضایع شم🤦🏻‍♀️� ...

مردا همیشه زودترخوابشون میبره 

اگه خوابش برد بگو دیدم خوابیدی و سرقولت نموندی منم یکم بیدار موندم بعد خوابیدم😂

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
مردا همیشه زودترخوابشون میبره اگه خوابش برد بگو دیدم خوابیدی و سرقولت نموندی منم یکم بیدار موندم بعد ...

آره اول اون باید بخابه بعد من، داره سشوار میکشه میریم که داشته باشیم یه ربع بعد غرق خواب بودنو🤣🤣🤣

آره اول اون باید بخابه بعد من، داره سشوار میکشه میریم که داشته باشیم یه ربع بعد غرق خواب بودنو🤣🤣🤣

شوهر من امشب گفت بیا یه فیلم خفن دانلود کردم ببینیم گفتم باشه فیلمو‌گذاشت پنج دقیقه بعددیدم پشتشو کرده به من صدا خروپفشم میاد😐

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
عزیزززم🥺ایشالا زودی خوب شه، بیخوابی خیلی سخته میفهممت

مرسی قشنگم..مریض بودن بچه ازهمه چی سخت تره ..خدایا هیجوقت بچه ها مریض نشن

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
شوهر من امشب گفت بیا یه فیلم خفن دانلود کردم ببینیم گفتم باشه فیلمو‌گذاشت پنج دقیقه بعددیدم پشتشو کر ...

😂😂😂آخیییی، میدونم مال منم همینه بهش ایمان دارم که بیدار نمیتونه بمونه