2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا سیدرال امگا هم بعد دو سالگی بود با دکتر مشورت کنین

چرا سیدرال بهتر میدونین من تا حالا ندادم لیپوزوفر دادم بعد ایروفیکس اشتهاش زیاد کرده خوب میخوره عوض کنم سیدرال بدم اونم بهتر هس

چرا سیدرال بهتر میدونین من تا حالا ندادم لیپوزوفر دادم بعد ایروفیکس اشتهاش زیاد کرده خوب میخوره عوض ...

سیدرال برند معتبر تری هست و جذب آهنش بالاتره ولی وقتی از یه برند نتیجه گرفتی چرا اصلا دنبال تغییری 

میپرسم حتما بعضیا از ۳ ماهگی دکترشون داد بچشون باهوش بشه به ما میرسه میگن نیاز نیس

هوش ارثی امگا بچه رو باهوش نمیکنه برای تمرکز خوبه 

البته من خودم الان دارم به پسرم میدم ۷/۵ سالشه چون ما ماهی نمیخوریم البته اگر هفته ای دو تا سه بار ماهی میخورید هم باز نیاز نیست

چن میلی گرمه اهنگش واسه دخترم ۷ هس

نمیدونم، من یه قطره چکون میدم

اگه دخترت شیرخشکیه اصلا نیاز نداره به هیچی، دکتر بهم گفت همین آهنو هم به خاطر خوابش نوشتم وگرنه نیاز نداره(شیر خشک آپتامیل میخورد،قطره هم اصلا نداده بودم بهش،الان سه سالشه)

هوش ارثی امگا بچه رو باهوش نمیکنه برای تمرکز خوبه البته من خودم الان دارم به پسرم میدم ۷/۵ سالشه چون ...

ماهم ماهی نمیخوریم دوس نداریم خودم بنظرم هوشم خوب بود استفاده نکردم ی کارشناسی دارم فقط خواهرم پزشکه دختر دایی دختر عمومم همین طور فامیلی کلا تحصیل کرده هستن و شغل دولتی دارن شاید بعدا ارشد برم یا برم کنکور مجدد ولی خانواده شوهرم بشدت کم هوشن دیپلم بزور گرفتن از اون طرف میترسم😅

نمیدونم، من یه قطره چکون میدماگه دخترت شیرخشکیه اصلا نیاز نداره به هیچی، دکتر بهم گفت همین آهنو هم ب ...

چی بگم نظرت محترمه ولی به شخصه قبول ندارم من البته به دستور دکتر از اول مولتی دادم بعد ۶ ماهگی مولتی اهن دادم تلزگیا اهنشو عوض کردم ی مارک بهتز گرفتم امگا ۳ هم برای رشد مغزش میخام بدم