2777
2789
عنوان

خانما میگم کسی از قدیم هست هنوز

78 بازدید | 9 پست

وای خدا باورم نمیشه این نی نی سایت همون نی نی سایت قبلنه😐چرا تاپیکا اینقد بچگونه سوالای چرت 

فک کنم الان این سایت شده خانمای متاهلی ک سنشون زیر ۱۸س 

حس غریبی کردم یهو😂

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  کاربری دس دو نفره
آره خیلی عوض شده محیط.. خیلیا بچه مدرسه ای هستن و خیلیم تو تاپیکا فعالن

شماهم متوجه شدین؟؟ من ی مدت خیلی کم میومدم درگیر بودم امشب یهو اومدم اصلا تاپیکارو دیدم جا خوردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاربری سال ۹۲ نمیدونم چرا از دسترس خارج شد یه مدت نیومدم سایت وقتی مجدد خواستم بیام دیدم دیگه نیست . ولی از سال نود خواننده خاموش بودم 

واقعا جواب همه چیزمو از همین سایت میگرفتم .تازه اونموقع عضو هم نبودیم میتونستیم کامنت بذاریم. فضا خیلی بد شده الان 

قبلا انگار همه دلسوز هم بودن دعوا و دشمنی و توهین تو سایت نبود. قدیما همون موقع هایی که به شوهر میگفتن شوشو خخخخ یادش بخیر 

من از سال ۹۱ عضو بودم.

دقیقا همین امروز داشتم باخودم فکر میکردم کاش میشد به یکی بگیم یه سایت میخوایم مثل نی نی سایت اواسط دهه نود.خیلی مفید و کاربردی بود برای مادران .

تاپیک قبل من در مورد بیماری دخترمه،داشتم از نگرانی میمردم اومدم اینجا هم صحبت پیدا کنم،مشاوره بگیرم.فقط یه نفر جواب داد.

بعد الان تاپیک حس ششم و دوست پسر و اسم و فامیل بازی و  ....بود صدها نفر جواب میدادن.

جدای از اون هرتاپیکی میبینم تهش بی احترامی و فحش و دعواست ولی اون سالها،کاربرها خیلی احترام هم رو نگه میداشتن🥺

من کاربری سال ۹۲ نمیدونم چرا از دسترس خارج شد یه مدت نیومدم سایت وقتی مجدد خواستم بیام دیدم دیگه نیس ...

منم دو سال خاموش بودم 

وای خیلی فرق کرده خیلی😐🥲 

من از سال ۹۱ عضو بودم.دقیقا همین امروز داشتم باخودم فکر میکردم کاش میشد به یکی بگیم یه سایت میخوایم ...

وای دقیقاااا 

تاریخ تاپیکای قدیمی رو نگاه کنی ی حس خوب و مثبت میگیری ازشون 

وای دقیقاااا تاریخ تاپیکای قدیمی رو نگاه کنی ی حس خوب و مثبت میگیری ازشون

دقیقاااااا 

دیدی😍من گاهی تاپیک های قدیم رو میبینم لذت میبرم.میگم نگاه کن انگار نه انگار این ها همدیگه رو نمی‌شناسند.چقدر محترم ،چقدر دلسوزانه همدیگه رو راهنمایی می‌کردند.چقدر شکلک قلب و دوست داشتن و احترام.

حالا نمیدونم چرا اینقدر فحش دادن عادی شده اون هم فحش های زشت😔

دقیقاااااا دیدی😍من گاهی تاپیک های قدیم رو میبینم لذت میبرم.میگم نگاه کن انگار نه انگار این ها همدیگ ...

اره الانم معلومه کسی از قدیمیا زیاد نیست🫠