2777
2789
عنوان

داستان واقعی جن

| مشاهده متن کامل بحث + 3292 بازدید | 47 پست
مگه ما بچه ایم باورم نمیشه هنوز کسانی هستند در این قرن این چرندیات رو باور میکنند  البته من ک ...

منم راستش حوصلم نگرفت بخونم

ولی عاشق صحبت در مورد جن و ارواح و علوم غریبه ام 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجنه نمیتونن با انسان ازدواج کنن و ثمره ای داشته باشه چون جنس اینا با ما فرق داره اونا از جنس غبار غلیظ هستن

از زمان حضرت علی ع ورود اجنه به دنیای انسانها ممنوع شد و جن مومن نمیاد به انسان خودشو نشون بده مگر به اولیا الله

جن ها دو دسته اند یا کافرند یا شیعه

چون انقد عمر طولانی دارند که زمان حضرات امام ها رو دیدن و حقیقت رو درک کردن پس یا اگر مومنن شیعه هستن یا کافرند

دعا نویس ها و امثالهم میرن دنبال گیر آوردن جن ها برای مقاصدشون که معمولا هم گیر جن های کافر میفتن چون همونطور که عرض کردم از زمان حضرت علی ع معاهده ای بین انسان و جن اتفاقافتاد که حق ورود به دنیای انسان رو نداشته باشند.

بر چه اساسی میگید واقعیت داره ؟ با اثبات بفرمایید 

اگه شما قران رو خونده باشيد، حتما ديديد كه خدا جن و انس رو خطاب قرار ميده،،، پس جن وجود داره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اگه شما قران رو خونده باشيد، حتما ديديد كه خدا جن و انس رو خطاب قرار ميده،،، پس جن وجود داره

آهان ، از لحاظ اینکه صرفا بخوایم بر اساس اعتقادات بگیم ، بله .

اما راه اثبات بدون در نظر گرفتن اعتقادات وجود ندارد.

در وجود جن هیچ شکی نیست ولی در ارتباط جن و انسان.....الله اعلم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
یعنی یه عده چنان با قاطعیت و محکم میگن جن وجود داره که حس میکنم همه دیدنش و فقط من چون مشکلی چیزی دا ...

واقن منم درك نميتونم بكنم .اليته قصدم توهين نيست .من فقط در مورد خودم ميگم 

یعنی یه عده چنان با قاطعیت و محکم میگن جن وجود داره که حس میکنم همه دیدنش و فقط من چون مشکلی چیزی دا ...

عزیزم وجود جن چنان قطعی هست که یک سوره به نامش در قران هست.

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری