2777
2789
عنوان

داستان واقعی جن

| مشاهده متن کامل بحث + 3292 بازدید | 47 پست
عزیزم وجود جن چنان قطعی هست که یک سوره به نامش در قران هست.

فرض کنین میخواین به کسی که مسلمون نیست و خارج از کشور زندگی میکنه وجودش رو اثبات کنین؛ چجوری اینکارو انجام میدین؟

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی یه عده چنان با قاطعیت و محکم میگن جن وجود داره که حس میکنم همه دیدنش و فقط من چون مشکلی چیزی دا ...

آخه معلومم نیست اونایی که ما دیدیم جن بوده باشه که !!

من خودم دیدم . ولی شاید توهم بوده ، شاید سیاهی بوده ، شاید ترس بوده ...

نمیدونم والا دقیقا چی بوده

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آخه معلومم نیست اونایی که ما دیدیم جن بوده باشه که !! من خودم دیدم . ولی شاید توهم بوده ، شاید سیاه ...

دقیقا!

منم خیلی دیدم از این جور چیزا اما بیشتر ساخته ذهنمونه

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.

واقعا متاسفم واسه بعضیا. باید به عقاید این چنینی افراد احترام گذاشت.باور نداری چرا به خودت زحمت میدی تایپ کنی.خیلی ها حتی خارجیا اعتقاد دارن. اگه نمیدونین بدونین خارجیا از سال 1940تحقیقاتشونو رو اینجور چیزا شروع کردن ب طور جدی.بحث روز اونجاست.حالا ما که مسلمانیم تو قرآنم گفته وجود داره باید انکار کنیم 

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
ای ول به شجاعتت😃😅😅حامله ای و از این چیزا نمیترسی😁 من دیشب خوندم اون تاپیک جن بود یادم رفت اس ...

منم اونو خوندم با صلوات شمار انگشتی خوابیدم تا صبح تو خواب و بیداری صلوات فرستادم صبح نگاه کردم دیدم ۶۶۴ تا صلوات فرستادم ، نصف دستشویی با ترس و لرز رفتم صدای نلبکی اومد فقط گفتم یا علی رفتم خوابیدم ، هر چی خونده بودم تو ذهنم میومد خصوصأ اون که گفته بود مامانش داشته چای میخورده   

منم اونو خوندم با صلوات شمار انگشتی خوابیدم تا صبح تو خواب و بیداری صلوات فرستادم صبح نگاه کردم دیدم ...

اینو کجا خوندی  اسم تاپیکش چی برد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1498096/خونمون-جن-داره

ممنونم 🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا متاسفم واسه بعضیا. باید به عقاید این چنینی افراد احترام گذاشت.باور نداری چرا به خودت زحمت میدی ...

چه قدر هم تو این مورد تحقیق کردن و دارن میکنن 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ای ول به شجاعتت😃😅😅حامله ای و از این چیزا نمیترسی😁 من دیشب خوندم اون تاپیک جن بود یادم رفت اس ...

عشقم امضامو بخون حامله نیستم😃😃😃😃

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
😅😅😅اون تیکرت منو کشت😃😃خدا پسرتو حفظ کنه برات

فداتم عزیزم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری