سلام بچه ها من تازه عضو شدم و ازتون راهنمایی میخوام امیدوارم که کمکم کنید
حدود دوسال پیش یکی از همکلاسی های ارشدم بهم پیشنهاد خواستگاری داد ک بیشتر اشنا بشیم و من قبلش متوجه توجه این اقا به خودم شده بودم و رفتار معقول و مثبتی داشتن در کلاس- یکبار رفتیم بیرون و در مورد یک سری موارد حرف زدیم ولی موقعی ک برگشتیم بعدش دیگه پیام ندادن منم از برخورد ایشون ناراحت شدم ولی بهش پیام ندادم و بعد از یک ماه پیام دادن که گوشیشون اینترنت نداشته و بنظر من بهونه ای بیش نبود گفتم نت نداشتی تلفن ک داشتی و در همین جا تموم شد
حالا الان بعد از دو سال کارش پیش من گیر کرده بود پیام داده بود که اصلاح کنم و به واسطه اون کار دیگه تو تل گرام حرف زد که من یه رابطه ناموفق داشتم توی این دوسال و جدا شدم و ضربه خوردم گویا دختره را هم خیلی دوست داشته ولی ازش توقعات مادی زیادی داشته و کات کردن و الان از من میخواد که دوباره برگردم (در بین حرفا هم متوجه شدم الان خیلی تو فکر رابطه قبلیش هست و ناراحته)
من گفتم که شما در ان واحد با چند نفر بودی و حالا گشتاتو زدی اومدی اونم گفت که قبل از پیشنهاد بتو اون خانم بوده بعد رفته بوده بعد از چند ماه دوباره برگشته و من رفتم مجددا ب سمتش و اون موقع ک پیشنهاد دادم اون وجود نداشته و معذرت خواهی کرد
اختلاف سنیمون هم 6 سال هست. شغل ثابت و خونه داره منم شاغل هستم
حالا الان نظرتون چیه فرصت بدم؟ ببخشید طولانی شد سوالی اگر دارید بپرسید