2777
2789
عنوان

همفکری کمک لطفاااااا

294 بازدید | 10 پست

خانما همسر من چند تا دوست ناباب داره که وقتی میان پیشش خیلی عصبی میشم . با توجه به اینکه توی دوران آشنایی همسرم گاهی سیگار و قلیون میکشید و بهمم میگفت که مثلا در طول روز چند نخ سیگار کشیده ‌‌.  چند باری که به این موضوع اشاره کردم همسرم گفته که مرد خودش نباید بخواد که دور سیگار بره و دوست موثر نیست ولی  من خیلی نگرانم حالا بنظر شما صریح با همسرم صحبت کنم و بگم با این دوستاش نباشه و اعتماد صد در صد ندارم که بازم سیگار نکشه یا نه ؟ از یه طرف هم میترسم که اگه رک باهاش حرف بزنم اونم رودروایسیش تموم شه و پیش خودش بگه حالا که منم حدس میزنم سیگار میکشه پس راحت بکشه چکار کنم اخه؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

شاید سیگار بکشه/: رک نگو/: فک میکنه میخای کنترلش کن/: نتیجه عکس داره

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم نگو بفهمه حساسی لج میکنع

از همین میترسم کمی لجبازم هست ولی خیلی عصبی و نگرانم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
شاید سیگار بکشه/: رک نگو/: فک میکنه میخای کنترلش کن/: نتیجه عکس داره

قبلا کامل کنترلش میکردم ولی خب دوستم بود با الان فرق داشت الانم از همین میترسم که همون حس کنترل کردن بهش دست بده

عزیزم به نظرم بهتره خیلی اروم و رفاقتی باهاش در مورد نگرانیت صحبت کنی

رفاقتی که بهش میگم جوری میگه که انگار واقعا دیگه نکشیده ولی چکار کنم دلم صاف نمیشه بدی دوستی قبل از ازدواج اینه از همه چی خبر داری ...

به روش نيار كه ديگه جلوي خودتم ميكشه

قبلا میکشید 😢

مردابرعکسن😉😉😉بگی اینکارونکن میکنه .بیخیال بشی نمی ره سمتش😊😊😊

مثل بچه هان مثل بید دارم میلرزم تا این دوستش بره از مغازش