2777
2789
عنوان

این عشقه

122 بازدید | 18 پست

این عشقه؟ 

با اینکه چهره خاصی نداره اما از نظرم زیباترین موجود روی کره زمینه 

با اینکه با فاصله چند قدمی ازم میگذره اما دلم تاپ تاپ میزنع 

۲ ساله هرروز بدون وقفه روزی ۱۰ بار عکسشو زوم میکنم میبینم

همه اتفاقات مهم زندگیم یادداشت میکنم که اگر روزی بهم رسیدیم واسش تعریف کنم 

و...

کی قرارع ب زندگی عادی برگردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرونه نگرانشی 

خونست نگرانشی

سرما میخوره جون میدی

خار تو پاش بره پر پر میشی

شب و روز با خیالش میگذرونی

ولی

هیچ وقت نیومد و قرار نیست بیاد

ولی همچنان جنونوار دوسش داری:)))))💔

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

می‌دونم اما نمیدونم چیکار کنم فراموشش کنم لعنت ب روزی که اولین بار دیدمش چ میدونستم اینطوری قراره دا ...

من دو ساله که از رفتنش میگذره

و هنوزم جنون وار عاشقشم:)))

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

بیرونه نگرانشی خونست نگرانشیسرما میخوره جون میدیخار تو پاش بره پر پر میشیشب و روز با خیالش میگذرونیو ...

آخه میدونی چیه ؟ 

من دوسش داشتم از خیلی قبل ولی سطحی بود اما اون اول اومدو ابراز علاقه کرد و منو امیدوار کرد ک میتونم داشته باشمش ولی گذاشت رفت یا نشد ک بشه همین امیدواری نمیزاره این همه سال فراموش کنم

آخه میدونی چیه ؟ من دوسش داشتم از خیلی قبل ولی سطحی بود اما اون اول اومدو ابراز علاقه کرد و منو امید ...

دقیقااااااا خود منیییی پس

اونم اول اومد جلو

جنون وار عاشقم کرد

و بعد گفت همه سوء تفاهم بوده

و رفت

و الان یک ساله ازدواج کرده:")))

من حتی هر چیزی رو باهم میخوردیم روش تاریخ میزدم نگه میداشتم که نشون بچه هامون بدیم وقتی بزرگ شدن

ولی خیلی بی معرفت شد آخرش🙂

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

من حتی هر چیزی رو باهم میخوردیم روش تاریخ میزدم نگه میداشتم که نشون بچه هامون بدیم وقتی بزرگ شدنولی ...

اون موقع ها باهم بودیم چنان انرژی داشتم که میدونستم یه کوه بلند کنم ولی الان حتی انرژی کار روز مره ام رو ندارم و فقط درمون دردم احساس میکنم همونه

اون موقع ها باهم بودیم چنان انرژی داشتم که میدونستم یه کوه بلند کنم ولی الان حتی انرژی کار روز مره ا ...

چقد گذشته از روش؟

منم همینطوریم هنوز 

نمیدونم کی قراره خوب شم

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️