سلام به همگی دوستان .کسی هست که خودش یا اطرافیانش تو این شرکت کار کرده باشن میخواستم یه آشنایی باهاش داشته باشم که چجوریه کارش سخته اسون دقیقا چی کار میکنن شرایط استخدامیش چیه چون فقط شنیدم یه شرکت بسته بندی قطعات خودرو ساعت کاریشم سه تا یازده شب و اینکه اگر کسی مشکل ضعیفی چشم داشته باش آیا قبولش میکنن ممنون از راهنماییتون
یه دلیلش میتونه این باشه که هرکی میره نمیمونه زود میاد بیرون واسه همین همش نیرو میخوان
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
فعلا اقدام نکردم از طریق کاریابی باید برم حالا نمیدونم کدوم قسمت نهم یرو بخوان چون دارن الان ن ...
ببین الان سه تا شرکت شده ک یکیش و میدونم تو جاده قدیمه بستگی داره کدوم بخشش بری تولید بری یا مونتاژ یا واسه کارای دیگش مثل کیوسی و سرپرست و اینا .نظم و قانون داره سرویس داری جا هم بمونی ب حساب شرکت با آژانس میفرستنت خونه.مزایا هم داره
اگه قرار باشه تو خط تولید کارکنی تقریبا حجم کارش زیاده ، یعنی همش رو پا هستی و خب توی خط تولید اگه تند و سریع کارنکنی کار بقیه هم به تاخیر میوفته . اما خب شرکت بزرگ و معتبری هست. اصولا حقوق سر وقت میدن و مزایا زیاد داره ولی خب اطلاعات من مال خیلی قدیم هست.
یه دلیلش میتونه این باشه که هرکی میره نمیمونه زود میاد بیرون واسه همین همش نیرو میخوان
بنظر من داری اشتباه میکنی😁خواهر من دو سال موند یکی از آشناهام شش ساله اونجاس هر سری میگه فلان قطعه و از فلان شرکت گرفتن الانم ک جدیدا با بهمن ادغام شده.اتفاقا همسر خودمم تو ی شرکت خصوصی قطعات خودرو هست کلی از گروز میگه ک ایزو فلان و گرفت الان تازه ی سالن تولید اضافه
مرسی عزیزم از راهنماییت بعد مثلا چشمت ضعیف باش سخت میگیرن چون سوپا اینطوره
ی سری آزمایش ازت میگیرن کلی.فک نکنم ب چشم گیر بدن خواهر خودم چشمش فوق العاده ضعیف بود کلی خب شرکت معتبریه اگه با سختیش کنار بیای آینده داره من از خدامه همسرم و قبول کنن ولی متاسفانه همسر من کارش فنی هست و مدرک نداره اکثرا از شرکتای دیگه ازش تقاضا میکنن واسه کار ولی خب مدرک واسشون مهمه