2777
2789

من اردیبهشت ماه دوبار این حمله برام اتقاق افتاد اولی نسبتا ضعیف بود ولی دومی نصفه شب اتفاق افتاد مجبور شدم برم دکتر

دیروز دوباره دچار این حمله شدم

با سرگیجه و سبکی سر شروع میشه بعد میرسه به سردی دست و پاهام، تپش قلب و تنگی نفس

بعدم میرسه به لرزش پلک چشم و لبم و بعد ناخودآگاه گریه میکنم اونم خیلی شدید و افکار اضطرابی میاد سراغم

دیروز دوبار رفتم دکتر هردو بار سرم زدن برام

اولی آرامبخش زد تو سرمم دومی ام آمپول سرگیجه و ی تقویتی 

ولی از دیروز همچنان احساس سبکی سر و سرگیجه دارم، یهو تپش قلبم میره بالا و اصلا روال نیستم کلا یه جوریم، انگار کنترل خودم و بدنمو ندارم حس میکنم همه چی یه جوریه.. نمیدونم چجوری برسونم منظورمو

همش میگم نکنه بیماری خاصی دارم نمیدونم یا .. با اینکه از هردوتا دکتر پرسیدم دومی گفت شاید سرگیجه ات به خاطر گوش میانی ام باشه

بگید واسه شما این علائم حمله چجوریه؟

چجوری کمک میکنین به خودتون واسه درمانش ؟

اصلا ممکنه این علائم مربوط یه بیماری دیگه ای باشه؟

God؛

بیماری دیگه ای نداری

تاثیر داروعه

نگرانی نداره

من خیلی ساله حمله پنیک دارم شاید بالای ۱۵ ساله

فقط باید بری پیش تراپیست اضطرابتو کنترل کنی و به صلاحدیدش ارجاع داده بشی به روانپزشک که دارو بگیری حمله هات کنترل بشه اگه فواصل حمله کمتر شد ولی دو تا حمله اردیبهشت یکی الان خیلی زیاد نیستش یعنی به نظر من حتی دارو هم تجویز نمیکنن واسه این شرایط

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیماری دیگه ای نداریتاثیر داروعهنگرانی ندارهمن خیلی ساله حمله پنیک دارم شاید بالای ۱۵ سالهفقط باید ب ...

از دیروز اصلا آروم نمیگیرم

همش سرچ میکنم دلایل سرگیجه و سبکی سر چیه هزارتا بیماری مختلف میاره برام که خیلی استرسم شدید تر میشه 

دکتر بهم پوکساید داده بود دیشب با وجود اینکه اونو خوردم باز نصفه شب بیدار میشدم 

همش اضطراب دارم نمیدونم دلیلش چیه

تراپی ام میرفتم ولی راستش انقد هزینه هاش سنگین شده که نمیتونم ادامش بدم .. ولی ظاهرا چاره ای ندارم جز اینکه باز برم

مرسی وقت گذاشتی جواب دادی عزیزم💕

God؛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از دیروز اصلا آروم نمیگیرمهمش سرچ میکنم دلایل سرگیجه و سبکی سر چیه هزارتا بیماری مختلف میاره برام که ...

مشکل کنترل اضطراب داری وگرنه مسئله ای که داری اونقدر حاد نیست که بشینی انقدر فکر و خیال کنی

دست از سرچ کردن بردار

اگرم هزینه ش سنگینه به جای هر هفته، هر دو هفته یک بار یا ماهی یک بار برو ولی حتما برو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

حمله پنیک بنظرم درمان خاصی نداره جز اینکه خودتو قوی کنی آگاهیتو بالا ببری و به خودت کمک کنی

مطمئن باش اتفاقی نمیفته و فقط فشار عصبی‌ چند دقیقه ایه. سرتو گرم کن و تغییر حالت بده. تو نت هم زیاد سرچ نکن به دکتری که رفتی اعتماد کن. افکار منفی و اضطراب از‌خودت دور کن. توکل کن. گذشته رو‌ مرور نکن. ترس اینده هم نداشته باش. در حال زندگی کن و تلاش کن. 

حمله پنیک بنظرم درمان خاصی نداره جز اینکه خودتو قوی کنی آگاهیتو بالا ببری و به خودت کمک کنیمطمئن باش ...

دقیقا.. مرسی از وقتی که گذاشتی و حرفای مفیدی که زدی عزیزم 💕

God؛

حمله پنیک بنظرم درمان خاصی نداره جز اینکه خودتو قوی کنی آگاهیتو بالا ببری و به خودت کمک کنیمطمئن باش ...

دقیقا.. مرسی از وقتی که گذاشتی و حرفای مفیدی که زدی عزیزم 💕

God؛