2777
2789
عنوان

اخلاق من چرا مثل سگ میمونه

466 بازدید | 26 پست

با شوهرم همش دعوا دارم اون کوتاه میاد من دعوا دارم الان از پنجشنبه اون هی میگه بیا تموم کنیم ولی من تموم نمی‌کنم دیشبم که قیامت به پا کردم با بچه‌هام دعوا دارم سر کار دعوا دارم اصلاً کلاً دعوا دارم خاک تو سرم نمی‌دونم چیکار کنم

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂

ااااااااخیش خیلی ممنونم ک رحم کردی ب من نوعی

هروقت عصبی شدی فقط سکوت کن چند دقیقه صب کن بعد دگ اون حرفایی ک قرار بزنیو نمیزنی منم مث توام این روشه خوبیه

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

از یه چیزی ناراحتی ناراضی حرف دلتو راحت نمیتونی بگی

ن ایشووون زود عصبی میشه زودم پشیمون میشه خیلی هم عذاب وحدان میگیره مشخصه اصلا

از یه چیزی ناراحتی ناراضی حرف دلتو راحت نمیتونی بگی

آخه هیچ مرگی هم ندارم خیر سرم 

همه چی عالیه خدا رو شکر 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
ن ایشووون زود عصبی میشه زودم پشیمون میشه خیلی هم عذاب وحدان میگیره مشخصه اصلا

آره 😭

منم همین جوری بودم ...خشم زیاد داشتم ...از خیلی ها متنفر بودم ...خواهرم به زور قرص بهم داد خوردم ..باورم نمیشه آدم با قرص موجود دیگه میشه ..الان به حرفش رسیدم وقتی کسی بداخلاقه یا عصبانیه یا پرخاشگر ..قضاوت نکنیم بد اخلاق ه ..هورمونی توی مغزش یا ترشح نمیشه یا کم ..دلیل علمی داره ..برو زیر نظر روان و اعصاب ..بگو استرس پنهان و خشم داری ..دارو برات مینویسه بعد میگه دو هفته ی دیگه تجربه تو از دارو بگو ..خوب بود دوزش رو تغییر میده ..بد باشه داروی دیگه مینویسه ..خودت و خانوادت رو نجات بده ..

آره 😭

نری دکتر ها قرص بدترت میکنه عادت پیدا میکنی بهش هیچیت نیس فقط مغروری و حرفی جز حرف خودت عصبیت میکنه و همیشه فک‌میکنی حرف تو درسته و حق و دیگران اشتباه میکنن فک میکنی ک جقد کُند هستن تو کار اینام عصببت میکنه؟

آخه کی تواوج عصبانیت میتونهسکوت کنه؟

من🙋‍♂️🙋‍♂️

وقتی عصبی میشم میگم هرجی بگی بعدش از عذاب وحدان میخای بخووت بپیجی تا سه روز حالت بد باشه و واقعا لال میشم