2777
2789
عنوان

بازم باردارم😑

248 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها

من دیروز تست زدم مثبت شد 

حدودا ۱۰ روزه عقب انداختم

پسرم ۴ سالشه

دخترم ۲ سال

بچه نمیخوام واقعا کشش ندارم نه جسمی نه مالی

چه کنم سقط شه؟

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقط کنه تا از اسمون و زمین بلا برات بباره...

تو که نمیخواستی موقع شیطونی هم حواست رو جمع میکردی

جاری من بچه سومش رو سقط کرد بچه اولش تو دانشگاه افسردگی شدید گرفت دخترش هم یه بیماری پوستی شدید داره همه پولشون فقط برا دکترا میره!!!

سقط یعنی قتل یک انسان بی دفاع

❤❤❤
ن با همین فرمون پیش برو دوسالی یکی

واقعا آدم پشیمون میشه چیزی بپرسه

یا جواب نمیدین یا طلب کارین 

راه حل داری بگو نداری هم لطفا سکوت کن

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند
واقعا آدم پشیمون میشه چیزی بپرسهیا جواب نمیدین یا طلب کارین راه حل داری بگو نداری هم لطفا سکوت کن

هدیه خدا رو بدنیا بیار نخواستی بده خودم بزرگش میکنم 

خیلی از فامیلهای ما بچه رو نمیخواستن دادن برا بی فرزند ها هم بچه شون زنده مونده هم تمام اموال اونها میشه برا بچه شون

❤❤❤

چقدر بعضیا بد جواب میدین بنده خدا خودش ذهنش درگیر هست، راهنمایی میخواد ایشون گفتن راهی برای سقط بگین اگه مخالفین اصلا رد شین و جواب ندین ، من مخالف سقطم اما دعا می کنم کسی که شرایطشو نداره توی این موقعیت قرار نگیره خیلیییی سخته

عزیزم لطفا حالا که حامله شدی سقطش نکن خیلی گناه داره باهمسرت صحبت کن بچه روزی اش باهاش میاد شرایط اینجوری نمی مونه ...پس خوب فکر کن 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️