2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی... خانوما بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 68 پست
چرا میخوای زود زایمان کنی؟

خیلی اذیتم...خسته شدم دیگه..شبا نمیتونم بخوابم تاصبح بیدارم..  

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

ممنون از راهنماییتون خانوما....    

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعله    

عزیزم من پارسال این موقع 

باردار بودم...البته من 4دی زایمان کردم

فقط وفقط پیاده روی کن

برای خودت سوره ی انشقاق بخون

وبه دکترت بگو میتونی شربت زعفرون بخوری یانه؟

من دکترم گفت بخور ولی زیاده روی نکن

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
سونو آخری رو ک رفتم گف مشکلت برطرف شده ومیتونی طبیعی زایمان کنی...

ان شا الله بزودی و بسلامتی زایمان کنی گلم

من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 
ممنون از راهنماییتون خانوما....      

من پارسال خیلی دردای کم که دردای زایمان نبودن داشتم...

خیلییی قبل زایمانم خیلی رفتم زایشگاه یکی ازماماها بهم گفت چرا شربت زعفرون نمیخوری

گفتم تا الان سرماخوردم زعفرون چون گرمه برای تب خوب نیست گفت بخور ولی...

من 3 دی اومدم پیش مامانم و به مامانم گفتم شربت زعفرون برام درست کرد

نصف بسته شو ریخت توی لیوان وسه چهارم اب ریخت روش...

قبل ازنماز یه ذره بعدش کامل خوردم

عصرش هم دوباره خوردم

ولی حواسم خیلی به تکوناش بود

ساعت3 شب دردشدیدی گرفتمممممم خیلییییی خیلییییی بعد 5 دقیقه خودش خووووووب شد...

خوابیدم شنبه صبح رفتم پیش دکترم ولی نوبتم یکشنبه بود

دکترم گفت خیلی نشونه ی خوبیه که درد داشتی بخواب معاینه کنم...

موقع معاینه کیسه ابم پاره شد....

ساعت 9ونیم صبح کیسه ابم پیش دکترمهربونم پاره شد

ساعت 2:55 پسر نازم رو دیدم

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

منم متولد76ام.دخترم ده ماهشه،رفتم برای معاینه دهانه رحمم کاملا بسته بود ولی ی شیشه روغن کرچک خوردم وی کم پیاده روی نزدیکی هم داشته باش فرداش دهانه رحمم سه سانت بودبدون هیچ دردی

اگرزندگی مرگ است ومرگ هم زندگی پس درودبرمرگ ومرگ برزندگی...

دوستان موارد قابل ذکر رو گفتن ناحیه ی پرینه رو حتما با روغن زیتون ماساژ بده و تو خونه حالت پنگوئن راه برو نزدیکی خیلی خیلی تاثیر داره.حتما اینکار رو بکن در ضمن موقع زایمان برا منم خیلی دعا کن عزیزم.انشاالله بسلامتی زایمان میکنی

این نیز بگذرد.پس انشاالله به بهترین وجه بگذرد.آمین

روغن کرچک. روغن زیتون. دم کرده زعفران.  دم کرده شوید. بخور. با همسرت رابطه داشته باش. ورزش کن و ...

عههههه منو شما باهمیم ک...طبیعی هستین شما؟؟

دوستان موارد قابل ذکر رو گفتن ناحیه ی پرینه رو حتما با روغن زیتون ماساژ بده و تو خونه حالت پنگوئن را ...

حتمااااا...ممنون ازراهنماییتون  

پرنسس جون انشالله به سلامتی نینی تو بدنیا بیاریش و بغل کنی،منم همسن خودتم و دوس دارم طبیعی نی نیمو ب ...

چشم گلم حتما....

انشاا ک زایمان راحتی داشته باشی گلم...

شما گروه بارداری داری تو تل؟؟؟