2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی... خانوما بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 68 پست
فدات شم عزیزم...نه متاسفانه،اگه کسی داره لینکشو اینجا بزاره ما هم استفاده کنیم

من دارم گلم درخواست دوستی میدم قبول کن برات بفرستم..

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
فدات شم عزیزم...نه متاسفانه،اگه کسی داره لینکشو اینجا بزاره ما هم استفاده کنیم

تاریخ زایمانت چندمه؟؟

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و تو هم با همیمم منم طبیعی هستم هیچ علاعمی ندارم چن روز دل درد خفیف پریودی ظهرا میگرفتم ولی اونم ...

خیلی سخته اینجوری...هم ترس از زایمان دارم هم اذیتم ...دلم میخوادزودتربیاد

من و تو هم با همیمم منم طبیعی هستم هیچ علاعمی ندارم چن روز دل درد خفیف پریودی ظهرا میگرفتم ولی اونم ...

ولی چن روزه انقباض بدون درددارم...نمیدونم خطرناکه یان؟؟

ولی چن روزه انقباض بدون درددارم...نمیدونم خطرناکه یان؟؟

تو همین سایته خودندم ی خانمه انقباض بدون درد داشته رفته دکتر گفته سه سانت رحمت باز شده خوب اگر واقعا تغییر جدیدی تو بدنته برو دکتر شاید رحمت باز شده من که خاکشیر دو روزه میخورم پیاده روی و ورزش بارداری هم میکردم اما هنوز هیچی به هیچی خاکشیر میگن خیلی خوبه خطرم نداره به نسبت داروهای دیگه 

خیلی سخته اینجوری...هم ترس از زایمان دارم هم اذیتم ...دلم میخوادزودتربیاد

من قبلن نمیترسیدم ولی هر چی نزدیک تر میشم دلشورمو ترسم زیاد میشه ترس از دردا ندارم میترسم نتونم تحمل کنم 

تو همین سایته خودندم ی خانمه انقباض بدون درد داشته رفته دکتر گفته سه سانت رحمت باز شده خوب اگر واقعا ...

واقعاااااا؟؟؟

خدا کنه...باشه ممنون لطف کردی عزیزممممم...

من قبلن نمیترسیدم ولی هر چی نزدیک تر میشم دلشورمو ترسم زیاد میشه ترس از دردا ندارم میترسم نتونم تحمل ...

منم هرچی نزدیک میشم ترسم چن برابرمیشه...

ان شا الله هر دومون بسلامتی زایمان کنیم 

انشاا...ممنون عزیزم...شماهم اگ دوس داری بیا تو گروه تل ما...دور همیم...ازتجربیات هم استفاده میکنیم..