2777
2789
عنوان

کیا بلدن دعوا کنن

68 بازدید | 14 پست

بچه ها نمیدونم چرا ولی فکر کنم یه چیز ذاتی باشه بیشتر

یه سریا خوب تو دعوا جوابای دندون شکن میاد دو ذهنشون یا هول نمیشن

من برعکس دست و پام و گم میکنم دعوا که تموم میشه تازه میشینم حرص میخورم چرا فلان کار و نکردم چرا از حق خودم دفاع نکردم

بنظرتون میشه این اخلاق عوض شه؟ چجوری اصلا رو خودم کار کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا اینجوری بودم تو دعوا کم‌میوردم ولی الان خیلی یاغی شدم قبلا بعد دعوا گریه میکزدم الان میخند ...

وای منم خیلی جلو خودمو میگیرم گره نکنم ولی مشخص میشه از لرزشم میفهمن

چیشد بهتر شدی؟ سنت رفت بالاتر اینجوری شدی یا کاری کردی؟ 

منم میخوام اینجوری باشم

من اصلا تو دعوا و بعدش گریه نمیکنم قشنگ جواب میدم که دیگه باره بعد پرش به پرم نگیره کلا آرومم اما پا بزارن رو دمم هیشکیو نمیشناسم آی نفس کش

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

من اصلا تو دعوا و بعدش گریه نمیکنم قشنگ جواب میدم که دیگه باره بعد پرش به پرم نگیره کلا آرومم اما پا ...

وای یکم از مهارتت و به منم قرض بده جدیدا خیلی نیازش دارم😂😭

وای یکم از مهارتت و به منم قرض بده جدیدا خیلی نیازش دارم😂😭

خخخ وای یه بار یکی در مورد برادرم یه حرف ناحق زد رفتم در خونشون دیدم در بازه با لگد رفتم تو با لگدم در اتاقشو باز کردم نمیدونی چه جوری از خواب پرید ففط کم مونده بود بکشمش همش میگفت من نگفتم گفتم فقط تو میدونستی مادرش اومد گفت چی شده من قلبم ضعیفه گفتم رو تربیت بچت کار کن قلبتم خوب میشه کلا جواب میدم هر حرف زور داریو تو هم یاد بگیر وگرنه از سرو کولت میرن بالا پشت سرت همه چی میگن هیچ کاری هم نمیتونی بکنی بعدم میشینن به ریشت میخندن

خخخ وای یه بار یکی در مورد برادرم یه حرف ناحق زد رفتم در خونشون دیدم در بازه با لگد رفتم تو با لگدم ...

واییی چیکارا کردییی😂😂 خوبش کردی دمت گرم

ادم اینجوری دلش خنک میشه

من ببین کلا دعوایی نیستم ولی یه بار فرصتش پیش اومد فیزیکی با یکی دعوا کردم خدایی کوبوندمش طرف و دوستام پشماشون ریخته بود من اونجوری زدم طرف و خودمم حتی نمیدونستم دعوا کنم چجوری میشم

ولی هرچقدر فیزیکی خوب باشم تو دعوا کلامی اصلا

و اینکه بتونی به طرف جوابای دندون شکن بدی یا هر چرت و پرتی گفت بدون من من کردن و هول شدن و لرزیدن بخوای جوابش و بدی تو این اصلا خوب نیستم و واقعا هم حرص میخورم

خخخ وای یه بار یکی در مورد برادرم یه حرف ناحق زد رفتم در خونشون دیدم در بازه با لگد رفتم تو با لگدم ...

واییی چیکارا کردییی😂😂 خوبش کردی دمت گرم

ادم اینجوری دلش خنک میشه

من ببین کلا دعوایی نیستم ولی یه بار فرصتش پیش اومد فیزیکی با یکی دعوا کردم خدایی کوبوندمش طرف و دوستام پشماشون ریخته بود من اونجوری زدم طرف و خودمم حتی نمیدونستم دعوا کنم چجوری میشم

ولی هرچقدر فیزیکی خوب باشم تو دعوا کلامی اصلا

و اینکه بتونی به طرف جوابای دندون شکن بدی یا هر چرت و پرتی گفت بدون من من کردن و هول شدن و لرزیدن بخوای جوابش و بدی تو این اصلا خوب نیستم و واقعا هم حرص میخورم

واییی چیکارا کردییی😂😂 خوبش کردی دمت گرمادم اینجوری دلش خنک میشه من ببین کلا دعوایی نیستم ولی یه با ...

فقط هیچ موقع توی دعوا فحش نمیدم چون معتقدم آدم ضعیف که نمیتونه جواب دندون شکن بده توهین میکنه .کلا به نظرم نمیشه جواب ندم سکته میکنم باید برم بکشمش آخرش یه روزی من قاتل میشم

فقط هیچ موقع توی دعوا فحش نمیدم چون معتقدم آدم ضعیف که نمیتونه جواب دندون شکن بده توهین میکنه .کلا ب ...

وای طرز فکرت که گفتی نباید فحش داد و خیلییی دوست داشتم منم اصلا خوشم نمیاد