کاملا معمولی زندگی می کنیم. خریداز بازار روز .و فروشگاه های تخفیف دار غذا از بیرون اکثر ماه ها نداریم . ولی خب همیشه میوه میخرم .پسته و گردو و بادوم خرما برای بچه ها ولی زیاده روی نداریم
ماهانه ۵ تومن دونفر فقط کیک اینا میخوریم باخونه پدرشوهرم زندگی میکنم براشون کارمیکنیم من و همسرم من توخونه همسرم توباغشون و خورد و خوراکمون بااوناس بعلاوه باغ شغل ازاد داره همسرم ک ازاون ۵ تومن فقط کیک و اینا براپسرمون میخریم
وقتی حقوق شوهر ۲۰ تومن بیشتر نیست سعی می کنیم کمتر بخوریم
پنج تا بچه داری؟
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اگر از مواد غذایی ضروری نزنید جدا عالیه.یعنی روزانه ۵۰۰ هزار تومان برای هفت نفر.یعنی حدود ۷۰ هزار تو ...
فاجعه هست خیلی کم هست بنده خدا
🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین