2777
2789
عنوان

دلم میخواد بچه چهارساله همسایه رو‌ آتیش بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الآن میان میریزن سرت که بچس،خوب بچه که بود باید شلوارشو بکشه پایین

ببین اینجا هرچی بگی هرچی ا فرقی نداره، تو چه موضوعی رو میخوای بگی،قانون اینه سه چهارنفر کاملا مخالف حرفت شروع میکنن و انکار میکنن و میگن استارتر داری اشتباه میگی،و قانون بعد اینه بقیه عین جوجه دنبال مرغ،حرف اون سه چهار نفر اول و تا اخر ادامه میدن تا به نتیجه ی دلخواه برسن و استارتر خودش بگه اشتباه کردم یا قفل کنه یا بترکه

وا بچس خوب بعضی بچه ها قابل کنترل نیستن

بچست؟؟؟؟؟چ بچه ایه ک اینطور انقدر بی تربیته چ بچه ایه ک می‌دونه باید شلوارش و در بیاره اونجاش و نشون زنا بده و بچه ایه ک بلده بگه .بی .ناموس.بی شرف.پدرسگ .پفیوز؟همسایه نباید آرامش داشته باشه 

الآن میان میریزن سرت که بچس،خوب بچه که بود باید شلوارشو بکشه پایین

چون اینا دقیقا بچه هاشونو همینطور تربیت میکنن ب من ربطی نداره بچش تربیت ندارم.لق خودش ولی وقتی داره باعث آزار من میشه باید ی جوری آدمش کنم واسمم مهم نیست بچه اس یا بزرگه

ببین اینجا هرچی بگی هرچی ا فرقی نداره، تو چه موضوعی رو میخوای بگی،قانون اینه سه چهارنفر کاملا مخالف ...

دقیقاً همینه،فکر کن جلوی بچت این کارو انجام بده و بچت ازش یاد بگیره چه مصیبتیه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
میدونی از ی طرف وجدانم نمیزاره از ی طرف یکساله واقعا دارم تحملش میکنم و دیگه تحملم تمام شده

اینجور بچه ها یه جورایی دیوونن .

باید بترسن، بترسن خود به خود آروم میشن

از ماست که بر ماست