دختری بوده باشه از همه لحاظ موقعیت اجتماعی خونواده اخلاق حیا عالی خودشم درسخون و مهندس معماری دو رقمی کنکور بهترین دانشگاه شرکت وضع مالی خوب بدونید که خواستگارای خیلی خوبی داشته مردای پاک و پولدار ولی رد کرده هیچوقت واسه اینکه از ازدواج و زندگی متاهلی خوشش نمیومده علاقه به بچه و اینا نداشته .. هیچوقت هم دوست جنس مخالفی چیزی نداشته.
چ فکری راجع بهش میکنین؟
✝️ ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه 👷♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤
اسی جون درخواستمو قبول میکنی میخوام یچیزی رو خصوصی بگم شاید قسمت بوده من با شما حرف بزنم؟😅حالا اگ ...
پذیرفتم گلم❤
✝️ ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه 👷♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط فقط میتونم همچین خانومی رو تحسین کنمماشالله ایشون چقدر موفقهازدواج یه انتخابه که ایشون دوست نداش ...
مرسی قشنگم❤ منم شما رو تحسینت میکنم انقدر خوب و مهربونی
نه بخدا اگه همینی که میگی هستی واقعا تحسینهایی که شدی حقته
ما زود شوهر کردیم گفتیم ی موقع نترشیم تو خونه......ما عقل نداشتیم هول هولکی تصمیم گرفتیم....ولی شما صبوری و با عقل...از رو عقل ومنطق تصمیم میگیری....امیدوارم بهترینها سر راهت قرار بگیره و عالیترینها قسمتت بشه
نه بخدا اگه همینی که میگی هستی واقعا تحسینهایی که شدی حقتهما زود شوهر کردیم گفتیم ی موقع نترشیم تو خ ...
مرسی گلم همچنین❤❤😅😅
شما هم همون جور که خدتون دوست دارین خوشبخت باشین 💚💙❤️
❤❤
امروز تاپیک زدم روتین زندگیمو گفتم یه خانمی گیر داده بود همینطور بهم خواستگار نداشتی بدبخت ترشیده فل ...
اون حتما به خاطر ازدواج هرروز بهش مدال و کاپ و جایزه نوبل میدن بخدا بری تو زندگیش میبینی یه شوهر داغون معتاد و هرز داره از رو حسودی اینکه تو راحتی دردسر نداری اینجوری گفته تو از متاهلا خوشبختری
اون حتما به خاطر ازدواج هرروز بهش مدال و کاپ و جایزه نوبل میدن بخدا بری تو زندگیش میبینی یه شوهر داغ ...
درست میگی مرسی