2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز اول اسپرس سرد.روز دوم گرم. استامینوفن دادم. البته من عنبر نسا دود میکردم همه واکسن هاش نه درد دا ...

منم اسپرس سرد میکنم ولی از صبح به الان یکم دردش بیشتر شده استامینوفن دادم بهش

گدنه الوداع گلنه جان فدا

منم اسپرس سرد میکنم ولی از صبح به الان یکم دردش بیشتر شده استامینوفن دادم بهش

خیلی سرد نباشه ها.اصلا هم فشار نیار.موقع واکسن اگه فشار داده باشی یا پاشو مالیده باشی هم ورم میکنه هم دردش میگیره.  قنداقشم کن موقع خواب .دقیق هر ۴ساعت بهش بده. استامینوفن پاراکید میدی؟

خیلی سرد نباشه ها.اصلا هم فشار نیار.موقع واکسن اگه فشار داده باشی یا پاشو مالیده باشی هم ورم میکنه ه ...

میپیچم به حوله میزارم رو پاش

اها قنداقش نکردم باید الانم بکنم 

یکم ورم کرده 

قطره پاراکید میدم بعله

گدنه الوداع گلنه جان فدا

میپیچم به حوله میزارم رو پاشاها قنداقش نکردم باید الانم بکنم یکم ورم کرده قطره پاراکید میدم بعله

اینجوری پاش خنک میشه؟ حوله سرما رو رد نمیکنه. باید وقتی دست به پاش میزنی سرما رو حس کنی. ورمش اشکال نداره خوب میشه اگه کمی هم کبود شد نترس . هر ۲۰ دقیقه هم کمپرس بذار زیاد نذار. قنداقم سفت نبند. ان شاءالله که به سلامتی میگذرونه و زیاد اذیت نشه.براشم آیه الکرسی بخون 

اینجوری پاش خنک میشه؟ حوله سرما رو رد نمیکنه. باید وقتی دست به پاش میزنی سرما رو حس کنی. ورمش اشکال ...

پاش سرد وقتی دست میزنم روش رو هم اصلا نمیبندم هر یک ساعت ۱۰ دقیقه میزارم و ۴ ساعت یه بار ۱۲ قطره استامینوفن پاراکید میدم 

ممنون ان شاالله خدا بچه هاتون رو نگه دار خوشبخت باشید 

گدنه الوداع گلنه جان فدا